... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Serpico
Autor témy
Auto: E60
Kraj: Trnavský

leštiaca pasta

Pondelok, 18. Júna 2007, 13:25

potrebujem poradiť kvalitnú leštiacu pastu s dlhotrvajúcim účinkom na mierne zvetraný lak.
BMW E39 touring

TO-BOBO1
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 18. Júna 2007, 15:17

M3 !! kazdy lakernik s nou robi ... pouzi hned cislo č1 a potom ked to nahrubo vylestis tak pouzi č3 na dolestenie .. :wink:

Diablo

Pondelok, 18. Júna 2007, 15:32

TO-BOBO1 napísal:
M3 !! kazdy lakernik s nou robi ... pouzi hned cislo č1 a potom ked to nahrubo vylestis tak pouzi č3 na dolestenie .. :wink:

Je to 3M, ale kazdopadne je to prenho najlepsia volba.
ola ola emtroáááá

Serpico
Autor témy
Auto: E60
Kraj: Trnavský

Pondelok, 18. Júna 2007, 17:50

TO-BOBO1 napísal:

Ok, a kde to dostanem kupit a kolko to cca stojí? Dik
BMW E39 touring

Diablo

Pondelok, 18. Júna 2007, 21:16

Balenie je 1l jedna pasta. cca okolo litra.U niakeho dealera 3M, v BA urcite niaky je.Alebo u niakeho lakirníka.
ola ola emtroáááá

TO-BOBO1
Kraj: Nitriansky

Utorok, 19. Júna 2007, 06:53

Takto to vyzera ... Zacinas Bielou farbou (1)na vrchnaciku ,, pak modra (2),, pak cervena (3) a nakoniec vosk cierna (4) ... Dokonale vylestenie auta robim cca 2300,- Skk a trva to cca 6 hod ... :wink:
Prílohy
getimg_prod.php.jpg
getimg_prod.php.jpg (20.14 KiB) 5075 zobrazení

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Júna 2007, 19:51

isto je to lestiaca a nie brusna pasta??

Diablo

Utorok, 19. Júna 2007, 20:14

BMino napísal:
isto je to lestiaca a nie brusna pasta??

najpr musíš vrstvu poškodeného laku odbrúsiť a potom to do vysokého lesku vyleštiť. čiže tá prvá je brúsna
ola ola emtroáááá

M3driver
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Júna 2007, 08:10

o tomto sa da bavit asi len v spojeni s nejakymi masinkami, rucne asi nehrozi ze?!
a ake vecicky na to pouzivat keby som to chcel robit cez dlllhu sobotu na chate? stacia nejake noname z Bamaxu alebo to su vyhodene prachy?
M3 -> Ducati

balino
Auto: E36 320iSDN

Streda, 20. Júna 2007, 13:24

TO-BOBO1 napísal:

bol som teraz natom...chalan to dal do VW na stroje lestit program 3M...lak sa zlepsil asi tak o 20percent ako bol...mam cierne auto takze je nanom vsetko vidiet :( stale ked sa kuknem na slnku tak je vidiet skrabance ako po umyvarke :(

Diablo

Štvrtok, 21. Júna 2007, 14:55

klasická leštička má iba rotačný pohyb. To má za následok to, že auto môžeš leštit do nekonečna a stále tam budú také slniečka.Darmo ty prelestíš pôvodný škrabanec, no po leštičke ti ostanú také jemné škrabance kruhovytého tvaru.
Aby si tomu predišiel a dosiahol dokonale lesklého povrchu musíš použiť rotačno excentrickú lestičku a samozrejme kvalitnejšie pasty. Leštička stojí okolo 20 litrov plus príslušenstvo.
Takéto leštenie nemá zmysel robiť na aute na bežné používanie. Stačí raz prebehnúť cez umyvárku a lak je zase plný slniečok.
Skôr sa to použiva pri zberatelských kusoch.
Vásledok je ale perfektný.
ola ola emtroáááá

M3driver

Štvrtok, 21. Júna 2007, 15:08

napisem to sem aj ked som chcel vytvorit novu temu (mozno to admin aj urobi a dodrbe ma)

kamarat otvoril novu rucnu umyvarku v BA. vsetky stroje nove, kvalitne pripravky atd. ak bude zaujem, snad sa mi podari dohodnut pre klub nejaku zlavu... takze kto by mal zaujem nech da vediet.
ak to patri inam tak to kludne niekto presunte.
Naposledy upravil/-a M3driver v Štvrtok, 21. Júna 2007, 15:09, upravené celkom 1 krát.
M3 -> Ducati

balino

Štvrtok, 21. Júna 2007, 15:08

diablo no dik :D takze to mozem rovno hodit do srotu:) ide oto ze som to mal zastriekane zltou farbou tak chalan to zbrusil dole pastou asi tou najhrubsou normalne vrtackou...zevraj to nemal robit ze su nato drahe spreje co nastriekas a farbu zltu stiahnes handrou dole...takze mi znicil lak ked keknes na slnko su tie slniecka ale este horsie ako po umyvarke...podla mna by to chcelo este tymi dvoma pastami prebehnut rucne....len najst poriadneho odbornika no :( ja by som si to robil aj sam keby mi to niekto ukazal a dal naradie...

balino

Štvrtok, 21. Júna 2007, 15:11

M3driver napísal:
napisem to sem aj ked som chcel vytvorit novu temu (mozno to admin aj urobi a dodrbe ma)

kamarat otvoril novu rucnu umyvarku v BA. vsetky stroje nove, kvalitne pripravky atd. ak bude zaujem, snad sa mi podari dohodnut pre klub nejaku zlavu... takze kto by mal zaujem nech da vediet.
ak to patri inam tak to kludne niekto presunte.

mna daj na prve miesto do zoznamu!:)

Diablo

Štvrtok, 21. Júna 2007, 15:12

balino napísal:
diablo no dik :D takze to mozem rovno hodit do srotu:) ide oto ze som to mal zastriekane zltou farbou tak chalan to zbrusil dole pastou asi tou najhrubsou normalne vrtackou...zevraj to nemal robit ze su nato drahe spreje co nastriekas a farbu zltu stiahnes handrou dole...takze mi znicil lak ked keknes na slnko su tie slniecka ale este horsie ako po umyvarke...podla mna by to chcelo este tymi dvoma pastami prebehnut rucne....len najst poriadneho odbornika no :( ja by som si to robil aj sam keby mi to niekto ukazal a dal naradie...

ak to robil iba hrubou, tak to treba ešte doleštiť jemnejšími. Vŕtačka na to určite neni vhodné náradie
ola ola emtroáááá

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 27 neregistrovaných