... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Re: leštiaca pasta

Piatok, 11. Júna 2010, 11:03

Nechcem zakladat novu temu osobitne pre koncovky tak to hodim sem. Zadne koncovky vyfuku su pochromovane, ale na jednej asi vznika vyssia teplota a preto je jej zakoncenie opalene, miestami s malou nalepenou vrstvou a bez lesku. Pomoze mi nejaka pasta a preleštenie alebo to musim dat pochromovat. Prihodim aj foto. Dik
Prílohy
P1020102.JPG
P1020098.JPG
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Júna 2010, 12:11

ved sam vidis ze mas odpadnuty chrom s toho... kebysto prelestil by to vyzeralo "skoro" ako chrom ale iba na kratku chvilu
no a nemas to ani ako prelestit... pokial tam ten chrom vydrzi aspon 3 roky, by som to dal znova pochromovat :wink:

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Piatok, 11. Júna 2010, 14:28

coWon napísal:
ved sam vidis ze mas odpadnuty chrom s toho... kebysto prelestil by to vyzeralo "skoro" ako chrom ale iba na kratku chvilu
no a nemas to ani ako prelestit... pokial tam ten chrom vydrzi aspon 3 roky, by som to dal znova pochromovat :wink:

Dik asi mas pravdu..ja som myslel ci tou pastou nedosiahnem vysoky lesk ale vysoky lesk a chrom to su asi rozdielne pojmy :smile: Nevie niekto nahodou o niekom kto by to pochromoval? Najlepšie vychodne slovensko. Dik
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

www.lestenieaut.sk
Auto: Škoda
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 13. Mája 2011, 12:41

http://www.lestenieaut.sk/obchod.html

Treba brať do úvahy jednotkovú cenu za kilo, prípadne liter. Niektorí predajcovia ako Autoglym, Meguiars majú menšie balenia, ale po prepočítaní sú drahšie ako 3M, Menzerna, Mirka...

O pastách je diskutovať môžem, testoval som desiatky druhov a značiek.

Jano Veľas

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Piatok, 13. Mája 2011, 15:05

Tiez sme co to poskusali, lestieval som 4mi pastami 3M ale to sa clovek narobi jak debil 2 dni trva vylestenie (poriadne) a krize v haji. Teraz sme objavili Polykar Autolesk od BKP a je lepsi, teda vyraduje Bielu, Zelenu a ked clovek potrebuje nar ychlo tak aj Zltu pastu. Biela a Zelena su fajn ale su viacej mastne akoby mali robit vacsi ucinok ako paradne elstai ale ked umyje clovek tak vacsinou sa mastna lestenka dostane von a trosicku sa to zhorsi. Autolesk neni taky mastny a lesti fakt paradne, zatial sme skusali Autolesk a zlty lestiaci filc 3M A vylestilo paradne, anhradilo Bielu a zelenu, najblizsie chcem vyskusat so zelenym filcom lebo Autolesk fkat dost dobre bere takze ci to da aj zo starsieho alku dole veci. Len napisem ze vybruseny lak 2000kou prejdene zlty filc + autolesk bez 3000ky uplne v pohode bez viditelnych ryh ale neodporucam predsalen istota je istota a napriklad ryhy co som dal dole s autoleskom na to moze 3m len snivat. Teraz teda robim Autolesk ako hruba a potom 3M zlta a tmavomodra.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných