Piatok, 13. Mája 2011, 15:05
Tiez sme co to poskusali, lestieval som 4mi pastami 3M ale to sa clovek narobi jak debil 2 dni trva vylestenie (poriadne) a krize v haji. Teraz sme objavili Polykar Autolesk od BKP a je lepsi, teda vyraduje Bielu, Zelenu a ked clovek potrebuje nar ychlo tak aj Zltu pastu. Biela a Zelena su fajn ale su viacej mastne akoby mali robit vacsi ucinok ako paradne elstai ale ked umyje clovek tak vacsinou sa mastna lestenka dostane von a trosicku sa to zhorsi. Autolesk neni taky mastny a lesti fakt paradne, zatial sme skusali Autolesk a zlty lestiaci filc 3M A vylestilo paradne, anhradilo Bielu a zelenu, najblizsie chcem vyskusat so zelenym filcom lebo Autolesk fkat dost dobre bere takze ci to da aj zo starsieho alku dole veci. Len napisem ze vybruseny lak 2000kou prejdene zlty filc + autolesk bez 3000ky uplne v pohode bez viditelnych ryh ale neodporucam predsalen istota je istota a napriklad ryhy co som dal dole s autoleskom na to moze 3m len snivat. Teraz teda robim Autolesk ako hruba a potom 3M zlta a tmavomodra.
bmwcoding.sk
BMWHJTRKLB