... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Diablo napísal:balino napísal:diablo no diktakze to mozem rovno hodit do srotu:) ide oto ze som to mal zastriekane zltou farbou tak chalan to zbrusil dole pastou asi tou najhrubsou normalne vrtackou...zevraj to nemal robit ze su nato drahe spreje co nastriekas a farbu zltu stiahnes handrou dole...takze mi znicil lak ked keknes na slnko su tie slniecka ale este horsie ako po umyvarke...podla mna by to chcelo este tymi dvoma pastami prebehnut rucne....len najst poriadneho odbornika no
ja by som si to robil aj sam keby mi to niekto ukazal a dal naradie...
ak to robil iba hrubou, tak to treba ešte doleštiť jemnejšími. Vŕtačka na to určite neni vhodné náradie
balino napísal:Diablo napísal:balino napísal:diablo no diktakze to mozem rovno hodit do srotu:) ide oto ze som to mal zastriekane zltou farbou tak chalan to zbrusil dole pastou asi tou najhrubsou normalne vrtackou...zevraj to nemal robit ze su nato drahe spreje co nastriekas a farbu zltu stiahnes handrou dole...takze mi znicil lak ked keknes na slnko su tie slniecka ale este horsie ako po umyvarke...podla mna by to chcelo este tymi dvoma pastami prebehnut rucne....len najst poriadneho odbornika no
ak to robil iba hrubou, tak to treba ešte doleštiť jemnejšími. Vŕtačka na to určite neni vhodné náradie
no to treba ale nikto mi to nechce spravit...kazdy len mudruje a bere tisicky odomna a afto je stale so znicenym lakom
M3driver napísal:balino napísal:Diablo napísal:balino napísal:diablo no diktakze to mozem rovno hodit do srotu:) ide oto ze som to mal zastriekane zltou farbou tak chalan to zbrusil dole pastou asi tou najhrubsou normalne vrtackou...zevraj to nemal robit ze su nato drahe spreje co nastriekas a farbu zltu stiahnes handrou dole...takze mi znicil lak ked keknes na slnko su tie slniecka ale este horsie ako po umyvarke...podla mna by to chcelo este tymi dvoma pastami prebehnut rucne....len najst poriadneho odbornika no
no to treba ale nikto mi to nechce spravit...kazdy len mudruje a bere tisicky odomna a afto je stale so znicenym lakom
budes skusobny kus ci robia chalani kvalitne? dohodnem ti to...
balino napísal:Diablo napísal:balino napísal:diablo no diktakze to mozem rovno hodit do srotu:) ide oto ze som to mal zastriekane zltou farbou tak chalan to zbrusil dole pastou asi tou najhrubsou normalne vrtackou...zevraj to nemal robit ze su nato drahe spreje co nastriekas a farbu zltu stiahnes handrou dole...takze mi znicil lak ked keknes na slnko su tie slniecka ale este horsie ako po umyvarke...podla mna by to chcelo este tymi dvoma pastami prebehnut rucne....len najst poriadneho odbornika no
balino napísal:to mam nakupovat za body?:D
M3driver napísal:napisem to sem aj ked som chcel vytvorit novu temu (mozno to admin aj urobi a dodrbe ma)
kamarat otvoril novu rucnu umyvarku v BA. vsetky stroje nove, kvalitne pripravky atd. ak bude zaujem, snad sa mi podari dohodnut pre klub nejaku zlavu... takze kto by mal zaujem nech da vediet.
ak to patri inam tak to kludne niekto presunte.