... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Idun
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trnavský

[E46 320d] 110kw nech ti neje**

Štvrtok, 20. Marca 2014, 23:42

Môj príbeh začal asi pred necelým 1r. keď som sa rozhodol kúpiť auto. Rozmýšľal som čo si tak kúpim audi, bmw, honda, bolo toho moc na výber. Nakoniec ma oslovila e46 ktorú si nemôžem vynachváliť. Bohužiaľ ale nenašiel som takú podla svojich predstáv. Tak som sa rozhodol kúpiť nejakú v dobrom technickom stave a spraviť si ju podla seba.

Obrázok

Prvé som začal riešiť interiér nakoľko bol celý sivý tak som sa rozhodol ho prerobiť začal som s interiérovými lištami

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Neskôr som si dal spraviť na mieru kožené manžety na ručnú a prevodovú páku z červeným prešívaním.

Obrázok

Potom sa mi podarilo zohnať kožené tapce a elektrické okná do zadu. Zatiaľ mám nahodené len predné.

Obrázok
Obrázok

Po nahodení tapacírov som sa rozhodol, prefarbiť, spodný siví koberec aj sa podarilo. Popri tom som fukol laktovú do čierneho plastidipu a aj bočné stĺpiky a prahy.

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Neskôr som tú ľaktovú opierku predal a dal čiernu originál, tú som natiahol do čierneho karbónu tak isto som strhol tie natrieskané bočnice a prahy sú v karbóne. Dnešným dnom som dal prerobiť budíky potlač som nechal spraviť do karbónu a natlačiť tam chrómové krúžky.

Obrázok

Možno niekomu sa to nepáči, ale ja si idem podla svojej predstavy. Čo sa tíka palubovky tak tá už čoskoro bude čierna :). Dúfam že ma hneť nebude zjeb*vať, že čo som to spravil. :) Ale každý sa učíme. Možno aj niečo poradíte. :)

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 320d] 110kw nech ti neje**

Piatok, 21. Marca 2014, 07:54

Pekne si zacal od interieru ale skus tam dat skutocny karbon - myslim tie listy, ak ich chces mat cervene... je firma v cz mtora ti to vie potiahnut tak aby si bol spokojny wwww.modeland.cz sa myslim volaju a potom si zozen trojramenny volant s multifunkciou alebo aj stvoramenny ak sa ti paci taky a dorob si tam tempomat a pod... osobne by som pokracoval sedackami ktore by isli bud do koze alebo alcantary (ak koza tak cervena alebo cierna prip. siva ) ides na to pekne len folie a plastidip podla mna nie su to prave orechove... [-X skus si popozerat par pribehov chalanov co prerabali introse a uvidis sam... ak si fanda carbonu tak vela veci vies zohnat aj cez ebay len v ciernej a ak chces tu cervenu tak potom ta stranka co som ti poslal.. tu na sr neviem o nikom co by to robil.... :bmwball:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 21. Marca 2014, 08:08

jozko2828 napísal:
. . . skus tam dat skutocny karbon . . . je firma v cz mtora ti to vie potiahnut . . .

len upozorňujem že vo svojom príspevku protirečíš
dať skutočný karbon = vyrobiť tie lišty nanovo z karbónu, karbon nie je fólia, to je kompozit uhlíkové vlákno +živica a vypečené do tvrda, výroba tých líšt zo skutočného karbónu by stála asi niekoľko stoviek €, neviem, nemám prehľad o cenách
potiahnuť = nalepiť fóliu ktorá je imitáciou karbónu, aj keď je to tak kvalitná fólia že nalepená vyzerá rovnako ako karbónový diel, stále to nie je skutočný karbon
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

jozko2828

Piatok, 21. Marca 2014, 08:20

No pokial viem tak pre coupe tie listy ktore ta firma robila stali cca 300 eur... a bolo to karbonove vlakno... takze zase neviem ci to je drahe alebo nie ale oproti klasickej wrap folii je to samozrejme drahsie ale vyzera to uplne inac...alternativa medzi tym je hydrografika ktora to robi transferovou foliou... ale ja som myslel tie vlakna a nie foliu... nemyslel som vyrabat to priamo z kompozitu ale dat tam to tak namiesto folie...skusim najst to video kde to robia....
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Piatok, 21. Marca 2014, 08:47

K autu blahozelam, prajem vela stastnych km.....

farebna kombinacia je #-o ...ale to je vec vkusu...ak sa ti to takto paci tak okej.
Na druhej strane ocenujem snahu a starostlivost :thumbup:

Existuje aj leskla carbonstyle folia, ktora vyzera podstatne doveryhodnejsie....poradil som to fuxovi (cca pred rokom ak ma pamat neklame) a ma ju tam doteraz.
Inak s interierom sa da pekne pohkrat. Vrakace su plne ND, a tieto auta su velke skladacky, takze no prolem. Len sa spravne rozhodnut a dobre si vybrat.

Inak auto ani zvonku nevyzera zle. Pochval sa peknymi fotkami, radi sa pozreme :)

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Piatok, 21. Marca 2014, 08:50

nehnevaj sa na mna ale z pekneho interieru si urobil otrasnu lepenicu...no otras
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Razzor0
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 21. Marca 2014, 10:07

kolotoceeeee :D \:D/ \:D/ \:D/ :-({|= #-o
Lack of charisma can be fatal . . . Jenny Holzer

justdoit
Auto: e36 318iS

Piatok, 21. Marca 2014, 10:13

original bolo lepšie, auto pekné, ale interior si domrvil
Obrázok
ex: e36 318iS coupe

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Piatok, 21. Marca 2014, 10:15

Nic v zlom, ale ani sa necudujem, ze si nenasiel taku "podla svojich predstav". Nemiesto tych veci, co si urobil doteraz, si mohol kupit sportsitze alebo M volant. Myslim, ze to by mu pomohlo viac.

Je to vec vkusu, ktory je cisto Tvoja vec, ale zase forum je tu aj na vyjadrenie svojho nazoru, ak je to podane slusne.

Tak, ci onak....vela stastnych km :thumbup: .

jozko2828

Piatok, 21. Marca 2014, 11:42

Ale chlapci nooooo.... :-$ vsetci sme zacinali... chalan ma mozno prve bmw a tak skusil... 8)
Ako som uz povedal ak sa ti nepaci intros tak ako pisali chalani... pokukaj sa po sedackach a par vychytavkach a zistis ze za dost lacne prachy ho vies prerobit... foliu si vyber taku aby naozaj vyzerala ako karbon alebo potom tie vlakna co som ti spominal a skus to ladit podla originalu alebo niektorej z verzii... vygoogli si ako vyzera m packet intros alebo ac schnitzer, hartge, hamann, kelleners, alpina, g power, vorsteiner, rieger a skus si najst nieco tam ... su to upravcovia ktory uz maju nieco za sebou a ver mi ze tam najdes kopec inspiracie... :wink: toto forum je dost haklive na kolotocarske a ultra brutal tunig pico vole upravy... kedze myslim ze vacsina co sme tu sa zhodneme ze BMW su krasne auta uz v serii a teda kazdy zasah by mal by premysleny... (apropo ja som tiez so svojim auto povystrajal veci a zlizol som si to takze pohoda 8) )... a hlavne si vycisti sedacky lebo supnut tam foliu a ostatne srandy a mat spinave sedacky je take trosku ciganske... ](*,) ... porozhliadaj sa a zvaz sam... :thumbup:

auto111

Piatok, 21. Marca 2014, 12:10

Neber to zlom, ale vacsiu radosti ako olepit interier nejakou foliou + pofarbit niektore diely by ti priniesol 3-ramenny sportovy resp. M-kovy volant.

Hlavne namahou (ale aj cenou orientacne) by to bolo porovnatelne (s upravami co si uz spravil).

e46fero
Auto: BMW e46 320d touring

Piatok, 21. Marca 2014, 12:52

Prajem vela Šťastných km :D :thumbup:

RIO_BMW
Auto: BMW 330Ci

Piatok, 21. Marca 2014, 13:23

:D :D :D zase mu tak nenakladajte, chalanisko robí introš jak môže, 300€ je dosť za ten karbón a to je ešte v pohode cena, ale keď chceš niečo poriadne, treba to zakešovať, ja chcem introš AC Schnitzer a tam len pedále stoja 170€ a opierka nohy 150€ cca o ostatných veciach ani nehovorím. Volant určite porieš, lebo s týchto 4-ramenných mám husiu kožu =; tak ale nevyberieme si, ja som auto hľadal 4 mesiace na nete a dve mi predali pred nosom, tak som našiel tretie a spokojnosť. Podľa mňa našiel aspoň približne čo chcel a porobí si ho :) :bmwball:

jozko2828

Piatok, 21. Marca 2014, 13:33

RIO_BMW napísal:
:D :D :D zase mu tak nenakladajte, chalanisko robí introš jak môže, 300€ je dosť za ten karbón a to je ešte v pohode cena, ale keď chceš niečo poriadne, treba to zakešovať, ja chcem introš AC Schnitzer a tam len pedále stoja 170€ a opierka nohy 150€ cca o ostatných veciach ani nehovorím. Volant určite porieš, lebo s týchto 4-ramenných mám husiu kožu =; tak ale nevyberieme si, ja som auto hľadal 4 mesiace na nete a dve mi predali pred nosom, tak som našiel tretie a spokojnosť. Podľa mňa našiel aspoň približne čo chcel a porobí si ho :) :bmwball:

Zase ac schnitzer vies poriesit ohladne pedalov aj takto...http://www.ebay.com/bhp/ac-schnitzer-pedals
skor od schniztlu pories spojler ktory je teda mastny... :roll:

polkov
Kraj: Žilinský

Piatok, 21. Marca 2014, 13:37

Chlape, toto nemyslíš vážne, keď budeš takto pokračovať ďalej tak sa pri predaji dostaneš do sekcie "Pohromy na predaj"
Ale ešte sa dá zachrániť tým, že zmeníš svoje predstavy. :D
Naposledy upravil/-a polkov v Piatok, 21. Marca 2014, 16:16, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných