... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Idun
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trnavský

Re: [E46 320d] 110kw nech ti neje**

Utorok, 2. Septembra 2014, 15:59

No asi ani nie hybrid ? Preco hybrid sucasky su normalne original na moje auto a budiky a taketo veci su z BMW original tak neviem co je u teba hybrd ?

Užívateľov profilový obrázok
upir156

Utorok, 2. Septembra 2014, 18:32

Tiež nerýpem do príbehov, pretože je to každého osobná vec, ale asi ideš zlým smerom. Ten červený ,,karbon" a to logo M na lište. Vôbec sa to tam nehodí a to rádio celé zle, treba to dať rýchlo do pôvodného stavu. Neber to v zlom :idea:

Idun
Autor témy

Utorok, 2. Septembra 2014, 19:24

Čo sa týka rádia bolo tam kazetové originál chcem originál 2 dninové toto rádio bolo provizórne kúpené koly obrazovke ktorá sa vyťahuje aby som si kukol film, to rádio tam nebude natrvalo, čo sa tíka tej karbónovej fólie už som si dal naceniť vodotlač, ale musím ešte vyriešiť sedačky hlavne a volant

Idun
Autor témy

Sobota, 13. Septembra 2014, 11:57

Tak pridám ďalšie foto čo bolo prerobené na aute boli komplet prestavané budíky nie len výmena ale komplet po prerábané črevá budíkov nakoľko bývali majiteľ ich pekne rozsekal + boli doladené ešte chrómové krúžky a následne keď nájdem tak aj originál karbónové pozadie. Ďalej boli dorobené zadné elektrické okná + po prerábané moduli na to aby to celé fungovalo, iné veci čo sa týka elektriky sa nedali po fotiť takže aspoň niečo ďalej som bol pre čiernu stropnicu a tú budem celú vymienať + prerábanie zadného pláta do čierna, čo sa týka volantu ten je objednaný 3 ramená multifunkčný v alcanatre "King off cirkusant :D vám ukáže cirkusanta"

Obrázok
Obrázok

MensahService
Auto: Oltcit Club
Kraj: Zahraničie

Sobota, 13. Septembra 2014, 12:17

Idun napísal:
predna kaputa aj z mrieskami

cista degešina toto ](*,)
pribeh na klube si vymaž, lebo to raz budes chciet predat a ver mi, ze tu to nepredas uz nikomu :roll:

maniaczv

Sobota, 13. Septembra 2014, 13:35

nenechaj sa znechutit robis si to tak ako sa tebe paci.
Asi som slepy ale zase nieje to uplne indealne ale nieje to zase strasne boli tu aj ine polepene auta a chvalili sa ako keby vysli s Customs dielne ..

Idun
Autor témy

Sobota, 13. Septembra 2014, 13:43

Kto hovorí že to budem predávať :D ? račej ho nechám zhrdzavet ako niekomu predať ja si to robím podla seba svoj názor si si povedal ok beriem, ale nič nebudem mazať skôr keď chceš môžem teba vymazať :)

Idun
Autor témy

Sobota, 13. Septembra 2014, 13:46

maniaczv napísal:
nenechaj sa znechutit robis si to tak ako sa tebe paci.
Asi som slepy ale zase nieje to uplne indealne ale nieje to zase strasne boli tu aj ine polepene auta a chvalili sa ako keby vysli s Customs dielne ..

ono keď to bude hotové potom to inak bude vypadať hej neni to spravené hneť lebo nemám tatikna čo mu poviem a kúpimi na to čo ukážem na všetko som si zarobil svojimi rukami, všetko nemôžem hneť spraviť :) Ale dík za podporu

MensahService

Sobota, 13. Septembra 2014, 13:52

Idun napísal:
Kto hovorí že to budem predávať :D ? račej ho nechám zhrdzavet ako niekomu predať ja si to robím podla seba svoj názor si si povedal ok beriem, ale nič nebudem mazať skôr keď chceš môžem teba vymazať :)

si husty, co ti dala manka na ranajky? rambo kasu? a k tomu si si pustil videopasku Bruce Lee?
radsej sa nauc po slovensky, lebo tie tvoje prispevky zavanaju ciganskou madarcinou ](*,)

maniaczv

Sobota, 13. Septembra 2014, 13:57

ja si myslim tiez ze nemas to dokoncene tak to zase netreba hodnotit az tak pod zem ..
vela aut tu je ako tu padlo tzv skladaciek .. ved kazdy si upravuje auta niekto da do e36 mkovy intros tak aj to je predsa skladacka ... plus tam da China paket ved to je skladacka . Alebo prehodi na e39 dinavin namiesto socialneho radia .. potom najde pekne sedacky v kremovej kozi napr najde volant dorobi multifunkciu atd atda vyhrev a to uz skladacka nieje .. nechapem ..

Idun
Autor témy

Sobota, 13. Septembra 2014, 14:13

MensahService napísal:
si husty, co ti dala manka na ranajky? rambo kasu? a k tomu si si pustil videopasku Bruce Lee?
radsej sa nauc po slovensky, lebo tie tvoje prispevky zavanaju ciganskou madarcinou ](*,)

kašička asi tebe ešte tečie po brade tak tu neplač ty si začal prvý rýpať, čo sa týka toho tvojho názoru dôjdi niekedy do Trnavy kamoško a vypočuj si Trnavčinu debilko potom tu nadávaj niekomu do cigánov a do madarov keď si ty bol odchovaný rumunskimi cigánmi nemôžeš podla seba porovnávať ostatný tak sa vráť späť do Rumunska ty cigoško a prestaň sa tu povyšovať, povedal si si svoj názor a ja som ti na neho odpovedal tak sa pre pleskni a chod si cmúľať palec do kúta a keď ti to nepomôže príď do Trnavy vysvetlím ti to ja Trnava Tehelná 19 budem ta čakať :) uvidíme tú kašičku komu poteče

Idun
Autor témy

Sobota, 13. Septembra 2014, 14:18

maniaczv napísal:
ja si myslim tiez ze nemas to dokoncene tak to zase netreba hodnotit az tak pod zem ..
vela aut tu je ako tu padlo tzv skladaciek .. ved kazdy si upravuje auta niekto da do e36 mkovy intros tak aj to je predsa skladacka ... plus tam da China paket ved to je skladacka . Alebo prehodi na e39 dinavin namiesto socialneho radia .. potom najde pekne sedacky v kremovej kozi napr najde volant dorobi multifunkciu atd atda vyhrev a to uz skladacka nieje .. nechapem ..

Tak sedačky tiež tam idem dávať čierne len ťažko sa hľadajú s výhrevnom v predu tak isto ešte idem aj volant meniť potom keď skončím pôjdem na exteriér

MensahService

Sobota, 13. Septembra 2014, 14:45

Idun napísal:

kašička asi tebe ešte tečie po brade tak tu neplač ty si začal prvý rýpať, čo sa týka toho tvojho názoru dôjdi niekedy do Trnavy kamoško a vypočuj si Trnavčinu debilko potom tu nadávaj niekomu do cigánov a do madarov keď si ty bol odchovaný rumunskimi cigánmi nemôžeš podla seba porovnávať ostatný tak sa vráť späť do Rumunska ty cigoško a prestaň sa tu povyšovať, povedal si si svoj názor a ja som ti na neho odpovedal tak sa pre pleskni a chod si cmúľať palec do kúta a keď ti to nepomôže príď do Trnavy vysvetlím ti to ja Trnava Tehelná 19 budem ta čakať :) uvidíme tú kašičku komu poteče

kamosko? debilko? hmmm, si dobry, ide z teba strach, jednym slovom mafian :shock:
napis mi este cele svoje meno a datum narodenia, nech to mam jednoduchsie :thumbup:

Idun
Autor témy

Sobota, 13. Septembra 2014, 15:30

:-D chces to mat lasie dojti na co ti je meno uuuu bojim co si mislis ze ked si ma das vylustrovat alebo si to ty spravis tak sa polepim uuuuu nechces aj velkost topanky ? Uuuuuu Tak prestat rypat a neplac tu uz som ti to 2 x napisal chces to este 3 x ?

Simpson
Kraj: Košický

Sobota, 13. Septembra 2014, 22:00

Idun napísal:
:-D chces to mat lasie dojti na co ti je meno uuuu bojim co si mislis ...

Co si talentovany? :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných