... všetko o BMW ...
Idun napísal:predna kaputa aj z mrieskami
maniaczv napísal:nenechaj sa znechutit robis si to tak ako sa tebe paci.
Asi som slepy ale zase nieje to uplne indealne ale nieje to zase strasne boli tu aj ine polepene auta a chvalili sa ako keby vysli s Customs dielne ..
Idun napísal:Kto hovorí že to budem predávať? račej ho nechám zhrdzavet ako niekomu predať ja si to robím podla seba svoj názor si si povedal ok beriem, ale nič nebudem mazať skôr keď chceš môžem teba vymazať :)
MensahService napísal:si husty, co ti dala manka na ranajky? rambo kasu? a k tomu si si pustil videopasku Bruce Lee?
radsej sa nauc po slovensky, lebo tie tvoje prispevky zavanaju ciganskou madarcinou
maniaczv napísal:ja si myslim tiez ze nemas to dokoncene tak to zase netreba hodnotit az tak pod zem ..
vela aut tu je ako tu padlo tzv skladaciek .. ved kazdy si upravuje auta niekto da do e36 mkovy intros tak aj to je predsa skladacka ... plus tam da China paket ved to je skladacka . Alebo prehodi na e39 dinavin namiesto socialneho radia .. potom najde pekne sedacky v kremovej kozi napr najde volant dorobi multifunkciu atd atda vyhrev a to uz skladacka nieje .. nechapem ..
Idun napísal:
kašička asi tebe ešte tečie po brade tak tu neplač ty si začal prvý rýpať, čo sa týka toho tvojho názoru dôjdi niekedy do Trnavy kamoško a vypočuj si Trnavčinu debilko potom tu nadávaj niekomu do cigánov a do madarov keď si ty bol odchovaný rumunskimi cigánmi nemôžeš podla seba porovnávať ostatný tak sa vráť späť do Rumunska ty cigoško a prestaň sa tu povyšovať, povedal si si svoj názor a ja som ti na neho odpovedal tak sa pre pleskni a chod si cmúľať palec do kúta a keď ti to nepomôže príď do Trnavy vysvetlím ti to ja Trnava Tehelná 19 budem ta čakať :) uvidíme tú kašičku komu poteče
Idun napísal::-D chces to mat lasie dojti na co ti je meno uuuu bojim co si mislis ...