... všetko o BMW ...
Idun napísal::-D chces to mat lasie dojti na co ti je meno uuuu bojim co si mislis ze ked si ma das vylustrovat alebo si to ty spravis tak sa polepim uuuuu nechces aj velkost topanky ? Uuuuuu Tak prestat rypat a neplac tu uz som ti to 2 x napisal chces to este 3 x ?
zastrc napísal:cely cierny interier s nejakym eonon radiom, tie listy by som asi tiez nedal zrovna cervene ale nemusi to cele vyzerat az tak zle nakoniec .. pri najhorsom sa daju listy stale hodit do niecoho ineho..ci uz ta vodotlac, ina folia, pripadne vymenit za origo inej farby resp vzoru
Idun napísal:Listy su len docastne riesenie zatial su v takom stave akom su co sa tika bkli predtim tiez vo folii len tej imitacie bruseneho hlinika volan viem ze je pekny mam skratka dsrne ruky robim manualnu robotu tazku + poislke bez rukavic cvicim takze uz aj kamoske som hovoril ze ked prejdem po tvari tak jej osmirglujem pol tvareno volant je na plane je rezervovany komplet novy 3 ramenny z mutyfunkciu a bicepsami. Sedacky su tu na predaj ale ja by som chcel tam dat polokozu alebo alkantaru a cierne z vyhrevom to je uz zlozitejsie zohnat momentalne do ma nacuvala tak idem robit zadny naraznik a postupne ako bude € tak sa to bude robit viem ze to neni ono ale neni su stale € len na auto