... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
MensahService
Auto: Oltcit Club
Kraj: Zahraničie

Re: [E46 320d] 110kw nech ti neje**

Nedeľa, 14. Septembra 2014, 08:27

Idun napísal:
:-D chces to mat lasie dojti na co ti je meno uuuu bojim co si mislis ze ked si ma das vylustrovat alebo si to ty spravis tak sa polepim uuuuu nechces aj velkost topanky ? Uuuuuu Tak prestat rypat a neplac tu uz som ti to 2 x napisal chces to este 3 x ?

doble teda "gipsy man", keť našpolym nejake kolunlki na bendzýn tak dojťem ťa kuknuť, povec manke šebi napjekla tajake kojače a tonesjem aj šlabykar, že hoďyme spolu tajaku glamatyku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 14. Septembra 2014, 09:19

Malokedy pisem OT ale si chudak zakomplexovany a je jedno aky nick pouzivas ;
MensahService, krindapinda alebo msakac33.

Idun
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 14. Septembra 2014, 09:57

Budem ta cakat staci napisat pm :-) ty online hero :-)

zastrc
Auto: mam
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 14. Septembra 2014, 12:52

cely cierny interier s nejakym eonon radiom, tie listy by som asi tiez nedal zrovna cervene ale nemusi to cele vyzerat az tak zle nakoniec .. pri najhorsom sa daju listy stale hodit do niecoho ineho..ci uz ta vodotlac, ina folia, pripadne vymenit za origo inej farby resp vzoru

Idun
Autor témy

Nedeľa, 14. Septembra 2014, 14:02

zastrc napísal:
cely cierny interier s nejakym eonon radiom, tie listy by som asi tiez nedal zrovna cervene ale nemusi to cele vyzerat az tak zle nakoniec .. pri najhorsom sa daju listy stale hodit do niecoho ineho..ci uz ta vodotlac, ina folia, pripadne vymenit za origo inej farby resp vzoru

Listy pojdu do vodotlacu a radio pojde nove dvojdinove ;-)

Idun
Autor témy

Pondelok, 29. Septembra 2014, 14:07

Takže cez víkend nám počasie pralo tak sa zase niečo porobilo na aute na aute sa vymenila celá stropnica zo sivej za čiernu celá bola vytepovaná odlepené rohy dolepené, vymieňali sa plasty sivé čo boli polepené v karbóne za originál čierne. Predbežne pár foto ostatné doplním potom :)

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Idun
Autor témy

Utorok, 30. Septembra 2014, 16:16

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Utorok, 30. Septembra 2014, 17:51

pekny volant

Martin540
Auto: V8
Kraj: Nitriansky

Utorok, 30. Septembra 2014, 18:01

Je fajn a paci sa mi ze na tom aute makas a rozoberas si to a skladas... len bohuzial ani ja nemozem povedat ze by sa mi to pacilo :-k nemyslim look ale ten styl... keby poprezeras predaj ND tak tam mozno najdes origos pekne listy ktorym ked sa povenujes budu opat super... popripade hladat inde.. ta folia je otrasna... vyzera to strasne lacno aj ked tebe sa to paci... Mne je to fuk nech si kazdy kupi co chce a co sa mu paci... len aj chalani co ti uz pisali a vyjadrili kritiku to mysleli dobre. Co som pozeral aj tu v predaji ND tak je tam kopec super sedaciek do E46 za smiesne ceny... dokonca z M3 myslim alebo individualky...takze vyberat je z coho.. ides len trosku zlou cestou :wink: ale pokial tebe to vyhovuje a si s tym spokojny.. tak potom je vsetko OK :)
BMW e39 540i 6q 99´

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 30. Septembra 2014, 21:06

za cierny strop palec hore :thumbup:
som zvedavy na vysledok tohoto projektu
volant treba rozhodne vymenit za nejaky pozeratelny

Idun
Autor témy

Streda, 1. Októbra 2014, 13:17

Listy su len docastne riesenie zatial su v takom stave akom su co sa tika bkli predtim tiez vo folii len tej imitacie bruseneho hlinika volan viem ze je pekny mam skratka dsrne ruky robim manualnu robotu tazku + poislke bez rukavic cvicim takze uz aj kamoske som hovoril ze ked prejdem po tvari tak jej osmirglujem pol tvare :-D no volant je na plane je rezervovany komplet novy 3 ramenny z mutyfunkciu a bicepsami. Sedacky su tu na predaj ale ja by som chcel tam dat polokozu alebo alkantaru a cierne z vyhrevom to je uz zlozitejsie zohnat momentalne do ma nacuvala tak idem robit zadny naraznik a postupne ako bude € tak sa to bude robit viem ze to neni ono ale neni su stale € len na auto

Martin540
Auto: V8
Kraj: Nitriansky

Streda, 1. Októbra 2014, 13:26

Idun napísal:
Listy su len docastne riesenie zatial su v takom stave akom su co sa tika bkli predtim tiez vo folii len tej imitacie bruseneho hlinika volan viem ze je pekny mam skratka dsrne ruky robim manualnu robotu tazku + poislke bez rukavic cvicim takze uz aj kamoske som hovoril ze ked prejdem po tvari tak jej osmirglujem pol tvare :-D no volant je na plane je rezervovany komplet novy 3 ramenny z mutyfunkciu a bicepsami. Sedacky su tu na predaj ale ja by som chcel tam dat polokozu alebo alkantaru a cierne z vyhrevom to je uz zlozitejsie zohnat momentalne do ma nacuvala tak idem robit zadny naraznik a postupne ako bude € tak sa to bude robit viem ze to neni ono ale neni su stale € len na auto

Ako sorry ale tvoj pravopis a pismo ](*,) co do teba nacuvalo ci co ?
Vsetko sa da zohnat (ebay,bazos atd atd) na pluzgiere a tvoje tazko pracujuce a cviciace ruky treba osetrit... mne frajerka dala taky krem :D Flexitol sa to vola... Nechapem na co si tam daval zbytocne dalsiu foliu ked tam uz pred tym bola..byt tebou zozeniem zachovale listy a sup tam s nimi... rozoberat sa nebojis takze by to nemal byt pre teba problem. Sa mi zda ale ze si stale protirecis len aby si nevyzeral tak zle ako vsetci pisu :-k inak vobec nechapem to 320d..110kw nech ti nejebe ? :-s
Byt tebou najprv by som si poriadne poumyval a vytepoval tie flakate sedacky a zazltnuty koberec a nie tam hned lepil folie...
Som zvedavy na vysledny efekt no... ale pravdupovediac je to tvoje auto tak ako pisal kobrakai..tak se vyřáád :D :thumbup:
BMW e39 540i 6q 99´

Idun
Autor témy

Streda, 1. Októbra 2014, 15:19

Pisal som na tel. Na rychlo ;-) nacuvali do mna ale naraznik uz je doma len treba ho dat streknut. Neprotirecim si ide o to ze tam bola folia tu som strhol dole a listy boli v zlom stave. Preto hovorim ze zatial isli do folie. Potom som nedavno pisal ze pojdu do vodotlace. Sedacky vobec neriesim kedze ich mam na plane vymenit ;-) koberce su uz ciste ;-) a kremiky nepouzivam. A ako hovoris ty je to moje auto tak si ho budem robit podla seba ;-) a uz niekolko krat som pisal ze prerobit auto nejde hnet. Robim to postupne podla toho na co su € a auto potrebujem a vyuzivam takze tak. Ale viem pochopit aj to ze sa to niekomu nepaci ale napisem to normalne nie ako niektory co nedavno pisali a hnet urazali.

duko

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 16:02

Nedaj sa znechutiť rôznymi príspevkami, máš odvahu a práca na aute ťa baví ,ideš za svojim cieľom a výsledok ti robí radosť.To je v živote dôležité. Na kecy sa vykašli pokračuj a teš sa z výsledku.

Idun
Autor témy

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 17:34

Duko diki ja ako som vymenil tu stropnicu sa v tom aute citim uplne inak strasne sa mi to paci ani do auta neni vidiet vsetko tam je tmave ;-) este raz diki za pozitivny prispevok ;-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných