no dufam ze ste sa poriadne zasmiali

ale ako tak pocitam tak pocitam tak mi vychadza okolo tych 1000 km za rok, nie sme ziadni podnikatelia alebo tak nejak, proste len chodime tam kde chceme
airbone: no pesobus nepripada do uvahy kedze ja aj otec sme ZTP takze to odpada, MHD pre mna nerobi problem ale pre otca ano (a o vlaku radsej nevravim) takze jedine auto aj ked su tu este taxiky ale to kebyze ideme len k rodine tak co sme sa spytovali tak si vypyta 800sk (cca 50km tam aj naspat) a neboj, som tvrdohlavy takze ma neprehovoris tak lahko

a tiez sa trenujem na ten rozdiel medzi ladou a BMW

ale diky za tip 750 je uz nieco
alpima b3: no aj verim tomu ze to niekolko nasobne stupne, sak prvy rok to bude cesta do ciech za rodinou (cca 1600km tam aj spat a + cca 100km okolo, ked uz tam budem tak sa zveziem po tych nemeckych dialniciach s nohou na plyne

), chcem ist do LM, BA takze tie km narastu niekolkonasobne, ako som spominal tak s ladou take dialky neslo, to mi stacili zle skusenosti s nou z mesta a okolia
tiez som rozmyslal o 540, sak som mal zalusk na martinovu (Martin46) 540ku ale zial predal ju
coWon: oki, ja sa poobzeram a dam sem potom linky s autami co sa mi pacia aspon vzhladovo kedze technike sa nevyznam :)
Pimp: nemusi byt okolo 10l, pri mojich km ma nezabije aj 13-14l alebo aj 15l ale samozrejme treba naist daky pomer medzi nejakym vykonom a tou spotrebou
ale dik za tipy, aj by som chcel tu 5kovu pripadne 7kovu radu, proste ide mi o comfort a tu bezpecnost to je nadovsetko, kedze mam aj 1rocneho synovca tak bezpecnost musi byt
co sa tyka servisu tak rad by som pocul hlavne od LUCENCANOV konkretny tip na servis kde si davaju robit auta (ak si to nerobia sami, pripadne nejaky znamy) s ktorym su spokojny
P.S.: sorry ze je to zas dake dlho
P.S.2: tie linky dam tak podvecer/vecer