Sobota, 1. Februára 2014, 23:11
Buď pozdraven všetok e46-koví maniaci... Pred pár dňami si hovorím že sa tu zaregistrujem ... Po dnešku myslím že som dobre urobil ... Na svoju ranenú e46ku zháňam všetko čo mi tá drbnutá nafetená líška na dialnici svojou tvrdou gebulou zničila. Plasty pod motorom rozhodne a ten nárazník... asi seriem naň. Kto mi poradí kde zoženiem najlacnejšiu M-kovicu na môj fcl predek? hmlovka je kdesi ohnutá ale svieti kdesi do motora... ľavý podblatník mi bude treba tiež... a teplotu mi počas jazdy ukazovalo normálne... -1,5 stupňa C ale po náraze sa jaksi oteplilo vonku .... ukazuje 50,0 C + rovných

a vidím tam nejaké dráty trčať to asi tam kedysi bejvával teplomer vonkajší takže asi aj ten ... no skrátka ... pozrel som to len po tme teraz narýchlo ... plakať budem asi až zajtra keď sa na to pôjdem pozrieť po svetle. chladiče to vydržali našťastie... len mám pocit že mi točí jemne do ľava ... ak mi ohlo tyčku riadenia... áách všetko som si pomenil pred nedávnom ..nové komplet ramená nové tyčky riadenia aj čapy nové tyčky stabilizátora aj gumy na stabilizačnú tyč všetko buď FEBI alebo MOOG ... Prečo práve ja? :/ Takže kto rozpredáva 320d 110kw a má nejaké tieto plastíky alebo diely tak privítam nejaké rozumné ceny + beriemt o pozitívne ...idem do M-ka takže kto už objednával tak kde majú najlacnejší preprípravu na striekanie samozrejme si to dám streknúť ja. Ak som čosik napísal debilne alebo zle nemajte ma za hlupáka a radšej mi to vysvetlite. Dnes mi je stejne všetko jedno. Musím sa z toho vyspať. Vopred dík všetkým ochotám...
-
Prílohy
-

-

- Líš.jpg (83.1 KiB) 9469 zobrazení
-

- Lí.jpg (72.46 KiB) 9469 zobrazení
-

- L.jpg (73.83 KiB) 9469 zobrazení
Naposledy upravil/-a
greedyrider v Sobota, 8. Februára 2014, 22:52, upravené celkom 1 krát.
Freude am Fahren
e46 Touring 320d 110 kW 6q 6/2002
e46 Touring 320d 110 kW A5 5/2003
e39 Touring 530d 142 kW 5q 6/2002