... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Ak olej nespaluje tak mozes zacat studovanim tohto linku :
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=882732
greedyrider napísal:no to asi nie lebo to by mi čmudilo jak besné ale je otrtkaný motor takže uniká vonkom... díky kuknem to... Jeden chaloš mi radil vymeniť všetky hadice za silikonové vraj lepšie znášajú teplo a možno mám nejakú prasknutú nevím no proste asi budem musieť začať rozoberať len a zistiť
greedyrider napísal:očuj šak na tých fotkách to je benzín nie? z popisu neviem nič je to v anglitčine a z tej neviem nič ale to by osm si poprekladala ale ja mám úplne iný motor keď mám diesel či?:)
nadro napísal:presne taký istý pocit som mal aj ja z prednej rozpery.
respect
... a v tej kalkulačke mi to tiež viac menej vychádza... zaujímavý je ten údaj rýchlosti pri sedemdesiatke že ako sa zmení. Akurát ja mám sa mi zdá ZR ale google mi našiel fóra kde sa hovorí že "Z" znamená v podstate len to že je pneu vstavaná nad rýchlosti 240 km/h... Jaký keket a na čo to obul na 320d? jkk napísal:
Hej kukám na to. Pekne vysvetlené a popísané ale zas v Anglitčine ááách jaj ... Keď ja za to nemôžem že som taký obmedzený kkt a neviem po anglicky ViktorDDD napísal:väčšinou všetky gumy s nižším profilom, napr. ako 225/45 R17 a podobne, majú rýchlostný index na 240km/h a viac