Takže dnes som bol zistiť či vlastne vôbec diely čo som pozháňal budú pasuvať. Samozrejme spodný plast by aj pasoval ale je iný... ten čo som mal som časti ktoré mi zostali poprikladal k sebe a urobil foto ... v strede je origo diera... ten čo som zohnal dieru nemá a podľa popisu je z e46 2002 rok to by sedelo ... ale je to 318d .. a to už nesedí a už je to v ... áách .. pôjdem ho vrátiť. Ja som mu hovoril že by tam mala byť diera. Je to zaujmavé toto pátranie.. napríklad tá sťahovačka mi pasovala a bola z 318i a dokonca PREDFACELIFT ešte.
Náduch brzd pasuje samozrejme je to origoška. podblatník ledajako akože "polácky" pasuje a snímač som síce nahodil ale ešte som to ho neskúšal keďže vfraj to trvá nejakú dobu kým sa RJ spamatá že tam ten snímač je. Aj tak som mal odpojenú bateriu lebo som zhadzoval bag na volante a aj spolujazdcov kôli výmene sťahovačky. spodná časť sania sa bude musieť nejak polepiť aj s pravým podblatníkom ..zajtra si idem kúpiť pájku na plast kôli tomu

Mimochodom volant zhadzujem lebo ho idem dať prečaluniť a pridal som tu foto mojej ex sťahovačky... zaimalo by ma či sa to už niekomu stalo... dolámalo kolečko plastové v sťahovačke to ozubené do čoho ide motorček a nakrkvalo tam lanko... jak sa to mohlo stať neviem ale to už asi nerozdýcha... uvažoval som aj o opravnej sade v ktorej je lanko aj kolečko a aj plastové držiaky(vodítka) na sklo ale vyšlo by ma to drahšie ako celá druhá používaná sťahovačka a okrem toho nahodiť celú sťahovačku je ľahšie ako ju celú ešte aj rozoberať a namotávať lanko