... všetko o BMW ...
sineDko napísal:ak chces dobry zvuk musis zahodit vsetko co ma napis BMW na sebe. nemam osobne odskusane ale najviac sa mi pozdava taketo riesenie ktore by som chcel aplikvoat casom.
pouzijes original radio co mas vpredu v aute, zachovas tym ovladanie na volante a podobne veci, pouzijes tu srandu na usb ako si si uz kupil a to napojis na externy zosilovac. rozumej kvalitu nie tu smiesnu original krabicku co tam davaju. na nete som videl navody ako donutit ten panel vpredu aby vysielal regulovany signal ktory das do zosilovaca. smaozrejme zo zosilovaca natiahnut kable do reprakov. najjednoduchsie to je ak uz mas original zosik v kufri vtedy nemusis tahat ziadne kable (samozrejme ak to nechces dotiahnut do takej urovne ze tie kable proste vymenis lebo chces top kvalitu). staci len "prekodovat" panel aby fungoval tak ako je potrebne a nakablovat do vsetko do tvojho noveho zosiku
PetoK napísal:Tak tak...![]()
vsetky tie adaptery su cinske smejdy, uplne otrasny zvuk...
scarface napísal:Jeden chalan co sa venuje instalovanim hudby do aut mi poradil nech tam napojim ten adapter menic signalu...Mam ho napojit na tu koncovku co ide do radia ale na tie kabliky co su od reprakov a nanho mozem napojit zosik...Co myslis je to Ok alebo picovinahttp://www.hifishopbn.sk/obchod/menic-s ... shla-slim/
scarface napísal:Ja sa do tych veci nerozumiem preto sa pytam si sa mi to oplati dat alebo ci este neake ine riesenie