... všetko o BMW ...
 Moja oblúbená hra bola nfs most wanted. a ta m3ka bola fantastická. vtedy som ešte pokladal za e46ku ako nové auto. predsa aj ja som mal pod 18. No v lete sa zomna stal razor aj ked nie s Mkom ale so skromným 2.2litrom.
 Moja oblúbená hra bola nfs most wanted. a ta m3ka bola fantastická. vtedy som ešte pokladal za e46ku ako nové auto. predsa aj ja som mal pod 18. No v lete sa zomna stal razor aj ked nie s Mkom ale so skromným 2.2litrom.  . absolvoval trasu do nemecka a späť. Vtedy som si ho najviac užíval. Keď som ho kúpil vyzeral ako keby mal najazdené 500 000km... nemal znaky odstávali niektoré veci. poškodený lak. bez letných kolies. Pekne povedané, mal ho nerozumný človek. Doteraz ešte možem spisat zoznam opráv.
  . absolvoval trasu do nemecka a späť. Vtedy som si ho najviac užíval. Keď som ho kúpil vyzeral ako keby mal najazdené 500 000km... nemal znaky odstávali niektoré veci. poškodený lak. bez letných kolies. Pekne povedané, mal ho nerozumný človek. Doteraz ešte možem spisat zoznam opráv.  

...čo sa nedá na 320i uživiť ? to by ma fakt zaujímalo, mne toto isté hovorili a kamoš dal zatiaľ do fábie viac peňazí ako ja do sedmy  a to sa o ňu starám, ľudia nepochopia pokiaľ nemajú...prajem veľa šťastných kilometrov
 ...čo sa nedá na 320i uživiť ? to by ma fakt zaujímalo, mne toto isté hovorili a kamoš dal zatiaľ do fábie viac peňazí ako ja do sedmy  a to sa o ňu starám, ľudia nepochopia pokiaľ nemajú...prajem veľa šťastných kilometrov  

uz som zistil aj ja. tu tvoju sedmicku by som nazval cierna perla :-)
 uz som zistil aj ja. tu tvoju sedmicku by som nazval cierna perla :-)

nuž nech ešte dlho poslúcha
  nuž nech ešte dlho poslúcha  
 len este neviem ako ich urobit. ci na cierno. matna alebo leskla. atd.. kazdopadne 18 na e46 musia byt. a este neviem ake gumy. v zadu su 255. co je dost siroke na dvojliter. citit to. a este ktomu runflat
 len este neviem ako ich urobit. ci na cierno. matna alebo leskla. atd.. kazdopadne 18 na e46 musia byt. a este neviem ake gumy. v zadu su 255. co je dost siroke na dvojliter. citit to. a este ktomu runflat ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) no uvidime.
 no uvidime.  

možno ešte doleštiť límce, na to sa chystám aj ja do budúcej sezóny.
 možno ešte doleštiť límce, na to sa chystám aj ja do budúcej sezóny. tak som ta teda videl
 tak som ta teda videl   teda auto, parkovalo na konci serede tusim druhy treti dom... Cukrovarska , alebo tak neako sa vola ta ulica
 teda auto, parkovalo na konci serede tusim druhy treti dom... Cukrovarska , alebo tak neako sa vola ta ulica 
 potesilo ma to
 potesilo ma to   vidim ze mas tiez plyn
  vidim ze mas tiez plyn   mozme dat stretko
  mozme dat stretko   krasna farba
 krasna farba

z x5?
  z x5?   inac klobuk dole krasne coupe
 inac klobuk dole krasne coupe