Dobrý deň prajem chlapci. Každý v tomto fóre vie čo chce. Veď máme BMW. Ja som si v lete kúpil tiež. Splnil sa mi sen. a nelutujem

Moja oblúbená hra bola nfs most wanted. a ta m3ka bola fantastická. vtedy som ešte pokladal za e46ku ako nové auto. predsa aj ja som mal pod 18. No v lete sa zomna stal razor aj ked nie s Mkom ale so skromným 2.2litrom.
Má krásny zvuk a motor ide ako hodinky. Len trochu hlasnejšie. Nebojím sa z neho vytlaciť niekedy maximum veď nato je stavaný

. absolvoval trasu do nemecka a späť. Vtedy som si ho najviac užíval. Keď som ho kúpil vyzeral ako keby mal najazdené 500 000km... nemal znaky odstávali niektoré veci. poškodený lak. bez letných kolies. Pekne povedané, mal ho nerozumný človek. Doteraz ešte možem spisat zoznam opráv.
Výbava nieje extra. bez vyhrievaných sedačiek, tempomatu, harmasan kardánu no užívam si ho každý deň. Niektorý ludia mi hovorili že ho neuživím. tak som kúpil octaviu. urobil som chybu,no nedalo mi to a kúpil som po čom moje srdce túžilo, resp. vymenil, a nelutujem
Fotky pridávam aké mam v pc. ale urobím aj nové