... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
... Momentálne rozmýšlam nad tým ako to spraviť nech to splňa funkčnosť a mohlo by to aj nejako vyzerať a vydržať , na nete som našiel lemy blatníkov (sada -predne,zadne 70eur) premýšlal som aj nad tým nejako to vybrúsiť ,ošetriť ,streknúť a nahodiť lemy . Bol by som rád keby sa ktomu niekto vyjadril ak mal podobný problém pretože by som to do zimy rád stihol porobiť aby mi do najbližšej jari neprekvital celý baworák
a je to v zadu to je to horšie ... 
... tak potom moje auto bolo asi na totalku rozbite pretože to mam na každom blatniku nie až tak ako na tej fotke ale vidieť náznaky že sa tam farba vydúva a ked som znej kúsok odlúpol bol tam náznak hrdze a nie žiadneho gitu ani ničoho sčím by bolo prekrývané ... taktiež kufor ked otvorim na hrane z vnútorej strany aj kapota hrana vnútornej strany sú chytené od hrzde asi tak pol centimetra ... sodoom napísal:no tak potom moje je asi vynimkaja mam 9ty mesiac 2001 a hrzu nikde nemam..ani na blatnikoch ani na kufri ani zospodu ani nikde...hmm zaujimave...ale zaujimavejsie je este viac to ze pri otlkoch od kamienkov s popod farby trci pozinkovany plech
takze asi zinkovane bude