... všetko o BMW ...

michaltt napísal:Uz ma seriete s tymi striebornymi wagonmi...
Kazdopadne vitaj, prajem ako vzdy, vela stastnych km a daj ho do laty, zasluzi si to a odvdaci sa.
 konečne k nám z LC niekto pribudol
 konečne k nám z LC niekto pribudol  Akurát som sa vyhýbal jame a prešiel som puklicu dúfam že to nebola tá tvoja
 Akurát som sa vyhýbal jame a prešiel som puklicu dúfam že to nebola tá tvoja  Niekde v predaji som videl také puklice ale neviem to nájsť skús pohľadať možno budeš mať viac šťastia. Keby si nemal čo robit tak zrazy-a-stretnutia/zraz-juh-slovenska-rs-lc-ra-vk-pt-a-okolie-t68955-150.html
 Niekde v predaji som videl také puklice ale neviem to nájsť skús pohľadať možno budeš mať viac šťastia. Keby si nemal čo robit tak zrazy-a-stretnutia/zraz-juh-slovenska-rs-lc-ra-vk-pt-a-okolie-t68955-150.html  
frostik napísal:ahoj huraaa konecne dakdo od nas od madarov hh
 rozdiel na zadku je takto 1cm priblizne..
 rozdiel na zadku je takto 1cm priblizne..tomikelly napísal:Vitaj na klubekonečne k nám z LC niekto pribudol
Akurát som sa vyhýbal jame a prešiel som puklicu dúfam že to nebola tá tvoja
Niekde v predaji som videl také puklice ale neviem to nájsť skús pohľadať možno budeš mať viac šťastia. Keby si nemal čo robit tak zrazy-a-stretnutia/zraz-juh-slovenska-rs-lc-ra-vk-pt-a-okolie-t68955-150.html

fox1k napísal:vstreky sú okey, len to máš meraný volnobeh? alebo pod záťažou?

vyzerá krásne, je nalakované farbou na motorové bloky - kladivková antracitová farba
 vyzerá krásne, je nalakované farbou na motorové bloky - kladivková antracitová farba   
  ,
,

Len tak ďalej bude to ako nové. Chcelo by to foto interiéru, aby bol príbeh komplet
 Len tak ďalej bude to ako nové. Chcelo by to foto interiéru, aby bol príbeh komplet