... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
sodoom napísal:no tak potom moje je asi vynimkaja mam 9ty mesiac 2001 a hrzu nikde nemam..ani na blatnikoch ani na kufri ani zospodu ani nikde...hmm zaujimave...ale zaujimavejsie je este viac to ze pri otlkoch od kamienkov s popod farby trci pozinkovany plech
takze asi zinkovane bude
sodoom napísal:PatO si blbec ako traky.farbu do zinku nevies rozoznat akurat tak tyja pisem ze pozinkovanu kasnu mam...a nemienim sa tu s niekym hadat
som strojar a viem ako vypada pozikovany plech.skoda ze som dal spravit ten zadny osupany blanik skor ako som to odfotil...zahada je ze s om s tou odlupnutou farbou jazdil celucku zimu,auto som mal pred domom vonku a o ani na tom ani kolo toho ziadna hrdza...ale asi to bude tym ze neviem rozoznat zinok od farby
sodoom napísal:ale jasne ze domyslelilen niekto je degenerovany a mysli si opak :) nemienim si orypavat farbu koli nejakemu blbcovi a fotit to len preto ze je to magorek
ja tvrdim ze moja E46 zinkova je a je uplne jedno ci niekto veri alebo nie.a kto chce moze si odlupnut kusok farby a pozriet sa osobne..a pootm mi da za pravdu