Zdravím všetkých BMW klubákov, tak aj ja som sa stal jedným z majitelov týchto úžasných strojov ... je to moje prvé BMW a vyzerá že už inú značku auta nechcem
Foto po kúpe:
Keďže auto cca rok stálo pod stromom tak lak neni v najlepšom stave a v špárach bol mach a lístie tak som sa pustil do vyumívania:
Zadný kufor
Motorový Priestor
Priebeh leštenia
Po vyleštení
A po pár dňoch prišli aj kolieska 18" BMW Rondell 2x8J a 2x9J treba mi ešte gumy a môžu ísť na auto ...
Skúšobne nahodené na aute ... akurát budem musieť kúsok podvihnúť podvozok keďže je tam nastavovací od TA Technix ...
Ďakujem chalani ... áno bol tam dlho a či len kôli automatu to neviem ... neni to najkrajsi kusok a tak isto má dosť malých chybičiek, zato motor bol ževraj robený a ide fakt krásne ticho ... Ten automat mám v pláne časom vymeniť :)
toto som videl na AB.eu aj ja.. moze to byt zaujimave auticko.. motor vyzera na vanos, zadok s tymi diskami vyzera vselijak, ba az moc :) pekne sa do toho pustat, drzim palce
majro Áno je to vanos ... a tie kolesa neviem ešte na 100% či pojdu na auto možno ich ich predám príp. vymením za menšie ... uvidím keď budem mať nato gumy nové a celkovo auto na podvozku pridvihnem ako to bude vyzerať ...
gasp0 Má to samosvor ale pomer ti neviem povedať ...
Aj interier je meneny ako pozeram... Aky rozmer gum planujes?
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín