No idem do toho :D:D len musím ešte pošporiť na tie gumky lebo som vyhádzaný z penazi prepisy poistky kktiny kolo toho ... ale na dalsi mesiac poriesim gumky ... alebo viete o nejakých starších ked aj na dojazd 215/35 r18? ... lebo z tých 18nastok co mam trcia kordy ...
215/35R18 som zhanal ako kokot pol roka a dopadlo to tak ze som radsej kupil 17" Takze prajem pevne nervy a vela stastia
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
keď to nebude automat bude to krása no až časom možno po zime ... a tie gumky som pozeral tie nankang čo sú aj na foto idú nové po 70€ za kus ... niečo staršie sa určite nájde a ked nie tak nové čo už tie disky a auto si ich zaslúžia
si bol u nas vo Forde po nejake diely nedavno nie?
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Tak po dlhšom čase sem idem hodiť príspevok, autíčko som zbavoval hrdze ktorá ho napadla kôli nebratiu ohladu bývalého majitela na podvozok ... zohnal som Mkový čierny kožený interiér okrem palubky celej čiernej, zicle vyhrievané, chrom kruzky okolo budikov, volant no nemám ešte všetko nafotené tak zatial fotky z vyváračky ...
Povyvárané, vytmelené, natreté základnou farbou na hrdzu (biela), potom vrchnou farbou (červená), a nakoniec spätne nalepený plastizol a pozakladané všetky ochranné plasty káblov a pod.
Potom som zistil že pod bublinou farby je ďalšia fajnová dierka za zadným lemom a samozrejme že pri brúsením a rozoberaní človek nájde všetko tak aj závitové tyčky čo držia podblatníky boli odhnité ... všetko sa vyvarilo ponatieralo a nakoniec sa to streklo bodyčkom ... do zimy chcem ešte celú podlahu striekať
nakoniec som vyvoskoval všetky dutiny aby autíčko ešte niečo vydržalo