... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Martin318i
Autor témy
Auto: E46 318i 1999
Kraj: Košický

pomoc od vas, klubakov

Pondelok, 13. Mája 2013, 12:58

Zdravim, ani neviem kde zacat.....a hlavne ako...
Vela rokov som navstevnikom tohto fora, presiel som tu skoro vsetko, citanie na dni a noci, ovela lepsie ako nechutny bulvar, tu je podstatna vec co ludi spaja, auta, nase auta, moja radost od malicka az o sucastnosti, bmw bola vzdy moja velka laska, dokonca ja teraz ked som skoro zenaty, co aj velmi chcem, no do zivota vkracaju veci ktore vedia cloveka zosadit na same dno, choroba,,,,radim sa medzi tych, co z plneho zdravia spadli do plnej choroby,,,nechcem pisat co to je, lebo asi vsetci tusite co je to najhorsie, sprava kt. da dole aj toho najvacsieho frajera akym som bol, ale hlavne rodinu. Ale clovek sa snazi bojovat, a bojovat budem aj ja, mam za sebou operaciu chrbtice kde mi ten vsivak nador znicil stavec, uz ked som po 2 mesicach konecne myslel ze je to super, absolovovanie chemo, kruta a nelutostna odpoved lekarov po pribeznej kontrole: je to spat. Co ma hlavne stve ze preco clovek poctivy, pracovity, milujuci svoju rodinu a vsetko okolo seba, clovek co odpusta a nevie co je nenavist musi toto znasat? odpovede sa asi nedockam
......s tymto prichadzaju dalsie problemy, a to financne: clovek prichadza o pracu, ktoru miloval, a pride aj o veci ktore milujem, to najcennejsie z materialnych veci ktore mam je auto, ktore potrebujem teraz najviac, ale ktore je zaroven moja zalozna penazenka kt. sa budem musiet vzdat.
.....a este k tejto bananovej republike, za tie 10 rocky co pracujem cestne, sa mi stat odmenil 230e PN co este chodia ma kontrolovat ako zlocinca ci sedim doma ci nerobim fusky, boze, preco som sa narodil v tejto republike, neviem

.....ale hlavne k veci, vec kt. ma velmi ponizuje, ci by sa nenaslo symbolicke 1e od Vas, kt. by mi pomohlo, su tu ludia s kt. sa poznam osobne ale 95% z Vas nie, co mi je za tu dobu co to navstevujem tu luto, registroval som sa prednedavnom, no navstevnost klubu trvala roky, a nikdy som sa nedokopal k osobnemu stretnutiu

nebudem tu davat rozpravky ako velmi trpim a podobne, clovek kt. suciti vie ocom hovorim
dakujem za kazde pekne slovo, ale aj nepekne, pretoze ludia su vselijaki a viem ze sa tu najdu aj jedinci kt.. si pomyslia ze sa chcem obohatit.

uvediem aj cislo uctu ak by bola nejaka dobra dusa kt. by mi pomohla, velmi nerad by som predal auto kt. mi sluzi, dakujem Vam vsetkym.

1100612658/8410

este raz dakujem Vam vsetkym
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: pomoc od vas, klubakov

Pondelok, 13. Mája 2013, 13:36

tak dufam, ze to neni odrb. Poslal som ti nejake prachy. Vela stastia pri boji so zakernou chorobou! :thumbup:
A daj nam vediet, ako sa ti dari.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Martin318i
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 13:50

odrb to nieje urcite, su veci s kt. sa nezahrava a bol by som naozaj v zivote stastny keby som mohol povedat ze bavime sa len "o odrbe", ale nieje to tak :| , dakujem ti bananova vila a takiez kazdemu kt. prispeje, ak sa z toho mi podari odstat co pevne verim ze ano, zarucujem a SLUBUJEM ze gulas party klubakov sa uskutocni
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

Didymus
Auto: E63 630i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 13. Mája 2013, 13:59

Prajem vela optimizmu a stastia, nieco som Ti poslal, drz sa.
EX - BMW E90 320d
Obrázok

PetoK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Mája 2013, 15:43

Vela vela zdravia v boji, urcite to nevzdavaj a bojuj ako sa da... prajem Ti z celeho srdca, aby sa to podarilo... :wink:

Myslim ze takato prosba by mala byt upnuta stale hore aby to bolo vidiet... aj vyzyvam aj ostatnych, prispejme... :thumbup:
Naposledy upravil/-a PetoK v Pondelok, 13. Mája 2013, 15:53, upravené celkom 1 krát.

Martin318i
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 15:46

Dakujem chlapci uprimne

Martin318i
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 18:26

aby som napisal aj troska k veci ako sa to zacalo, a ako to prebiehalo a prebieha, troska sa mi ulavy ked to zo seba dostanem von aj pred ludmi
cca pred 2 rokmi sa to zacalo, chodenie do prace, bezne bolesti krizov, sem tam teplota, no co uz ze, koho kedy neboleli krize po praci, alebo v zime, dacal som to za vinu prechladnutiu, seknutiu atd, bezne veci co cloveka postihne, a da sa casom do kopy. No u mna to bolo sporadicke, prislo, preliecilo sa doma nejakym paralenom, teplym zabalom, infra lampami, odznelo, parada, chodim dalej, fungujem dalej, no zacalo sa to prejavovat co raz castejsie po 2 tyzdnoch cyklicky, to mi uz vrtalo v hlave reku treba doktora, beham po nete, citam clanky, priznaky, nasiel som toho vela, ze platnicka, sviknuty nerv a tak dalej, idem k ortopedovi, podme lieky , len rentgen a tak, lieky prestali zaberat, chodil som ako nadrogovany, okamzite som to visadil tie svinstva, len zaludok bolel z toho, no hnus :(, zacalo sa prehadzovanie medzi lekarmi , no kedze som clovek co si aj necha poradit, zacalo sa chiropraktikmi, lamanie chrbtice, napravovanie, bankove metody, no zabralo na 1-2 dni a potom opat, neskutocne bolesti, ziaden spanok, podrazdenost, po pol roku to nejako odznelo, bol klud skoro pol roka,, no v oktobri 2012 sa uz nedalo, prislo to naraz, seknutie krizov, konec, strasne bolesti, to ma lekar konecne poslal na magneticku rezonanciu, cakacia doba 1 mesiac mi to vychadzalo, dobre co uz, trapil som sa rok, ten mesiac uz vydrzim, prisiel den D, ledva som tam vydrzal lezat 20 minut bez pohnutia, ukrutne bolesti strielajuce do noh, po tyzdni vysledky z magnetickej bol asi najvacsia rana pod pas, od zivota...agresivny neurofibrom, blastom ??? nevedeli urcit. Myslienky cloveka vtedy desive ze co dalej, naplanovana operacia, na ktoru som uz sam nedosiel, uz len sanitka v noci ukrutne krce v chrbte, viem ze som dostal morfin v tu noc, ale aj ten nezabral uplne, den operacie nastal, prebral som sa, a daslia bolest :( trcia z vas hadice aby odvadzali krv z operacnej rany, vysledky z histologie dosli do tyzdna, a verdikt jasny,,,nechcem pisat to slovo,,,,nastupil som na chemoterapiu, no to nebolo vsetko, jak ma prestali dopovat liekmi od bolesti, bolesti sa zcali ukrutne vracat, co sa stalo? no podme zase na MRI, a co tam? povedia vam ze tern objekt je spat,,,,ved to nieje mozne za 2 mesiace aby narastlo take cudo nazat,,,vysledok absces, zavedena infekcia pri operacii, cakala ma dalsia operacia to iste ta ista jazva nezahojena este, zase hadice atd,,,no to ocom sa mi nesnivalo ma este cakalo,,,,zlomeny stavec, destrukcia z nadoru, to bola vzdy podstata mojej bolesti kt. nejak prehliadli. celkom v nemocnici od oktobra do januara mi stacil, operacie chrbtice prebehla dobre, operovali ma v KE zaco im aj dakujem, dobrwa praca, potom nastala chemoterapia ktoru som skoncil pred 2 mesiacmi, setko sa zacalo vracat do normalu, nastup bezneho zivota, ziadne bolesti, poviem vam vykupenie z pekla,,,no je to tu zas, vyberali mi uzlinu, vysledok z histologie potvrdil znova ochorenie, caka ma zase proces cely,,je to dlhsi vycerpavajuci clanok, ale na hovorenie je toho viac,,nevadi, ideme bojovat dalej,

TYMTO Vam chcem vsetkym povedat, ze neodkladajte zdravie za cenu prace a penazi, ako so mto robil ja, pracu mam rad, mal som rad aj rad mat budem, ale chodit ako zbity pes a podcenit situaciu ako som podcenil ja bola velka chyba.
Je mi lepsie ako mi bolo, bolesti su mierne oproti tomu co bolo, ale verte, bojim sa.
preto vam dakujem za kazdy centik kt. mi pomoze k liecbe, k zvladnutiu celej tejto situacie.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 13. Mája 2013, 18:51

och...ver, ze s tymto sucitim, nakolko ludi s tazkym ochrenim stretavam skoro kazdodenne.
este taka otazka - kolko mas rokov?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Martin318i
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 18:57

tiez som takych stretaval denne, no uz viem ze povedat si " mne sa toto nikdy nemoze stat" , clovek uz inak rozmysla, mam 30 rokov

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Mája 2013, 19:21

ťažko hľadať na toto slová, drž sa a vždy hlavu hore! rovnako aj odo mňa máš darček :wink:

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 13. Mája 2013, 19:25

Martin318i napísal:
vsetci sme mali a mame problemy, len ludia otom nehovoria, ani ja som nechcel, nemam rad ked ma ludia lutuju, stale viem stat nohami na zemi a verim ze aj budem, len situacia je taka teraz velmi biedna, preto som to tu dal aj s nadejou ze mi klubaci pomozu, a vidim naozaj ze dobri ludia nevymreli, tak ci tak budem musiet predat moju lasku a budem rad ked sa aspon budem moct zmoct na nejake lacne auto kt. budem velmi potrebovat

Celkom ta chapem , nemas to veru jednoduche , ani ja som to nemal , ale ked nemusis nesnas sa to auto nejako predat pod cenu ak ho mas rad , dnes predat auto je dost taske.
Naposledy upravil/-a //MPower v Pondelok, 13. Mája 2013, 20:00, upravené celkom 2 krát.

Martin318i
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 19:38

vsetci sme mali a mame problemy, len ludia otom nehovoria, ani ja som nechcel, nemam rad ked ma ludia lutuju, stale viem stat nohami na zemi a verim ze aj budem, len situacia je taka teraz velmi biedna, preto som to tu dal aj s nadejou ze mi klubaci pomozu, a vidim naozaj ze dobri ludia nevymreli, tak ci tak budem musiet predat moju lasku a budem rad ked sa aspon budem moct zmoct na nejake lacne auto kt. budem velmi potrebovat

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 13. Mája 2013, 20:09

Drz sa, nemas to lahke. Na ucte Ti nejake to € pribudlo aj odo mna. Verim, ze sa z toho dostanes !!!!

Martin318i
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 20:15

Cannon napísal:
Drz sa, nemas to lahke. Na ucte Ti nejake to € pribudlo aj odo mna. Verim, ze sa z toho dostanes !!!!

dakujem

Martin318i
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 20:18

//MPower napísal:
Celkom ta chapem , nemas to veru jednoduche , ani ja som to nemal , ale ked nemusis nesnas sa to auto nejako predat pod cenu ak ho mas rad , dnes predat auto je dost taske.

nechcem, ale matematika nepusti, ucty platit treba a s PN sa zit neda , teda, na slovensku sa ani z platu dostojne zit neda
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 228 neregistrovaných