... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

, dakujem ti bananova vila a takiez kazdemu kt. prispeje, ak sa z toho mi podari odstat co pevne verim ze ano, zarucujem a SLUBUJEM ze gulas party klubakov sa uskutocni
 , dakujem ti bananova vila a takiez kazdemu kt. prispeje, ak sa z toho mi podari odstat co pevne verim ze ano, zarucujem a SLUBUJEM ze gulas party klubakov sa uskutocni

, zacalo sa prehadzovanie medzi lekarmi , no kedze som clovek co si aj necha poradit, zacalo sa chiropraktikmi, lamanie chrbtice, napravovanie, bankove metody, no zabralo na 1-2 dni a potom opat, neskutocne bolesti, ziaden spanok, podrazdenost, po pol roku to nejako odznelo, bol klud skoro pol roka,, no v oktobri 2012 sa uz nedalo, prislo to naraz, seknutie krizov, konec, strasne bolesti, to ma lekar konecne poslal na magneticku rezonanciu, cakacia doba 1 mesiac mi to vychadzalo, dobre co uz, trapil som sa rok, ten mesiac uz vydrzim, prisiel den D, ledva som tam vydrzal lezat 20 minut bez pohnutia, ukrutne bolesti strielajuce do noh, po tyzdni vysledky z magnetickej bol asi najvacsia rana pod pas, od zivota...agresivny neurofibrom, blastom ??? nevedeli urcit. Myslienky cloveka vtedy desive ze co dalej, naplanovana operacia, na ktoru som uz sam nedosiel, uz len sanitka v noci ukrutne krce v chrbte, viem ze som dostal morfin v tu noc, ale aj ten nezabral uplne, den operacie nastal, prebral som sa, a daslia bolest
, zacalo sa prehadzovanie medzi lekarmi , no kedze som clovek co si aj necha poradit, zacalo sa chiropraktikmi, lamanie chrbtice, napravovanie, bankove metody, no zabralo na 1-2 dni a potom opat, neskutocne bolesti, ziaden spanok, podrazdenost, po pol roku to nejako odznelo, bol klud skoro pol roka,, no v oktobri 2012 sa uz nedalo, prislo to naraz, seknutie krizov, konec, strasne bolesti, to ma lekar konecne poslal na magneticku rezonanciu, cakacia doba 1 mesiac mi to vychadzalo, dobre co uz, trapil som sa rok, ten mesiac uz vydrzim, prisiel den D, ledva som tam vydrzal lezat 20 minut bez pohnutia, ukrutne bolesti strielajuce do noh, po tyzdni vysledky z magnetickej bol asi najvacsia rana pod pas, od zivota...agresivny neurofibrom, blastom ??? nevedeli urcit. Myslienky cloveka vtedy desive ze co dalej, naplanovana operacia, na ktoru som uz sam nedosiel, uz len sanitka v noci ukrutne krce v chrbte, viem ze som dostal morfin v tu noc, ale aj ten nezabral uplne, den operacie nastal, prebral som sa, a daslia bolest  trcia z vas hadice aby odvadzali krv z operacnej rany, vysledky z histologie dosli do tyzdna, a verdikt jasny,,,nechcem pisat to slovo,,,,nastupil som na chemoterapiu, no to nebolo vsetko, jak ma prestali dopovat liekmi od bolesti, bolesti sa zcali ukrutne vracat, co sa stalo? no podme zase na MRI, a co tam? povedia vam ze tern objekt je spat,,,,ved to nieje mozne za 2 mesiace aby narastlo take cudo nazat,,,vysledok absces, zavedena infekcia pri operacii, cakala ma dalsia operacia to iste ta ista jazva nezahojena este, zase hadice atd,,,no to ocom sa mi nesnivalo ma este cakalo,,,,zlomeny stavec, destrukcia z nadoru, to bola vzdy podstata mojej bolesti kt. nejak prehliadli. celkom v nemocnici od oktobra do januara mi stacil, operacie chrbtice prebehla dobre, operovali ma v KE zaco im aj dakujem, dobrwa praca, potom nastala chemoterapia ktoru som skoncil pred 2 mesiacmi, setko sa zacalo vracat do normalu, nastup bezneho zivota, ziadne bolesti, poviem vam vykupenie z pekla,,,no je to tu zas, vyberali mi uzlinu, vysledok z histologie potvrdil znova ochorenie, caka ma zase proces cely,,je to dlhsi vycerpavajuci clanok, ale na hovorenie je toho viac,,nevadi, ideme bojovat dalej,
 trcia z vas hadice aby odvadzali krv z operacnej rany, vysledky z histologie dosli do tyzdna, a verdikt jasny,,,nechcem pisat to slovo,,,,nastupil som na chemoterapiu, no to nebolo vsetko, jak ma prestali dopovat liekmi od bolesti, bolesti sa zcali ukrutne vracat, co sa stalo? no podme zase na MRI, a co tam? povedia vam ze tern objekt je spat,,,,ved to nieje mozne za 2 mesiace aby narastlo take cudo nazat,,,vysledok absces, zavedena infekcia pri operacii, cakala ma dalsia operacia to iste ta ista jazva nezahojena este, zase hadice atd,,,no to ocom sa mi nesnivalo ma este cakalo,,,,zlomeny stavec, destrukcia z nadoru, to bola vzdy podstata mojej bolesti kt. nejak prehliadli. celkom v nemocnici od oktobra do januara mi stacil, operacie chrbtice prebehla dobre, operovali ma v KE zaco im aj dakujem, dobrwa praca, potom nastala chemoterapia ktoru som skoncil pred 2 mesiacmi, setko sa zacalo vracat do normalu, nastup bezneho zivota, ziadne bolesti, poviem vam vykupenie z pekla,,,no je to tu zas, vyberali mi uzlinu, vysledok z histologie potvrdil znova ochorenie, caka ma zase proces cely,,je to dlhsi vycerpavajuci clanok, ale na hovorenie je toho viac,,nevadi, ideme bojovat dalej, 

Martin318i napísal:vsetci sme mali a mame problemy, len ludia otom nehovoria, ani ja som nechcel, nemam rad ked ma ludia lutuju, stale viem stat nohami na zemi a verim ze aj budem, len situacia je taka teraz velmi biedna, preto som to tu dal aj s nadejou ze mi klubaci pomozu, a vidim naozaj ze dobri ludia nevymreli, tak ci tak budem musiet predat moju lasku a budem rad ked sa aspon budem moct zmoct na nejake lacne auto kt. budem velmi potrebovat

Cannon napísal:Drz sa, nemas to lahke. Na ucte Ti nejake to € pribudlo aj odo mna. Verim, ze sa z toho dostanes !!!!

//MPower napísal:Celkom ta chapem , nemas to veru jednoduche , ani ja som to nemal , ale ked nemusis nesnas sa to auto nejako predat pod cenu ak ho mas rad , dnes predat auto je dost taske.