... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Martin318i
Autor témy
Auto: E46 318i 1999
Kraj: Košický

Re: pomoc od vas, klubakov

Utorok, 14. Mája 2013, 19:24

dakujem,citim sa fit aj teraz, to je najhorsie ze lekari tvrdia opak :( ale ideme na to, kopia s aproblemy , dnes zacalo auto strajkovat klasika otvorene vsetky dveri a okna stiahnute dole, no kedze to teraz nemam chut riesit bo ma caka nieco ine, baterka z auta von a ostane dlhsie bez pohnutia :?
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Mája 2013, 21:18

ja len dufam ze nepojdes na ziadnu chemo.. to je to najhorsie co ti mozu do tela dat. jedine co ta pred tou "chorobou" ochrani je tvoja imunita.
chemoterapia ako prve napada imunitu, ale to uz asi vies.
dufam ze sa z toho coskoro dostanes. Sucitim s tebou :|

nad "chorobou" sa da zvitazit aj bez "pomoci" lekarov. no nerozprava sa o tom, lebo im to kazi biznis.

myslim, ze tebe sa podari nad tym zvitazit :)
treba len pozitivne mysliet..
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2082 ... -za-blazna

Martin318i
Autor témy

Utorok, 14. Mája 2013, 21:41

No na cheme som bol, teraz sa to vratilo,,,,a vies nechcem to, ale neda sa inak bohuzial, v tomto pripade je rozhodnutoe velmi tazke,,,ist-neist,,myslim ze na vyber velmi nemam a musim prijat tem jed znova
„Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.“ John Lennon

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Mája 2013, 22:05

volba je vzdy na tebe.. lekar ta donutit nemoze..
niesom lekar ani nic podobne.. no ja osobne by som ziadnu chemo do seba nedal :^o
presne ako vravel ten chalan na videu. lekar ho racej oznacil za blazna, lebo sa neliecil konvencnou metodou (chemo), ktora pomaha len farmaceutickym spolocnostiam :(

nech sa rozhodnes akokolvek, verim ze sa z toho dostanes 8)

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Mája 2013, 22:16

SurrendeR napísal:
volba je vzdy na tebe.. lekar ta donutit nemoze..
niesom lekar ani nic podobne.. no ja osobne by som ziadnu chemo do seba nedal :^o
presne ako vravel ten chalan na videu. lekar ho racej oznacil za blazna, lebo sa neliecil konvencnou metodou (chemo), ktora pomaha len farmaceutickym spolocnostiam :(

nech sa rozhodnes akokolvek, verim ze sa z toho dostanes 8)

Surrender zase nehad vsetko na farmaceuticke spolocnosti lebo su ludia ktori vdaka alternativnej liecbe ziju nadalej ale aj ludia ktori tento boj prehrali ako Steve Jobs.....je to diskutabilne a kazdy organizmus je iny...
Ja napriklad verim tomu ,ze ti mnisi v Azii dokazu vyliecit rakovinu myslou je o tom popisane vela ale odporucat si to nedovolim.....

Ale samozrejme by som tu zivotospravu trosku prestavil....ked bol moj stary otec chory tak donhho stale tlacili nejake nutridrinky lebo jest normalne nemohol obsahovali vysoke mnozstvo bielkovin co je absolutne mimo podla mna pri takomto ochoreni , je to sice najzakladnejsia stavebna zlozka pre ludske telo bohuzial s nej nerastu len te dobre bunky....radsej energiu zo zdravych tukov a komplexnych sacharidov ako bielkovinu...

Hlavne si nepripustaj nic ine ako vyhru , silna mysel je v tomto si myslim to najdolezitejsie !!!!
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Streda, 15. Mája 2013, 06:17

ahoj...aj ja sa pripajam k ostatnym a drzim palce aby si sa z toho dostal...tiez som nieco poslal....CHLAPE BOJUJ!

Martin318i
Autor témy

Streda, 15. Mája 2013, 07:20

Dakujem uprimne

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 15. Mája 2013, 07:30

asi pre teba objavim teplu vodu, ale vies, ze nmozes jest ziadne cukry ze? Lebo rakovinove bunky z cukru ziju...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Martin318i
Autor témy

Streda, 15. Mája 2013, 08:07

Ano nejem sladke,ani kavu,ani alkohol

tuke67

Streda, 15. Mája 2013, 08:38

napis nam prosim ta kto ta pozna osobne z klubakov . tiez som ochotny ti poslat finacnu pomoc. inak viem ake to je zit z marodky - zobracenky . rok som sa daval dokopy z tazkej buracky

Martin318i
Autor témy

Streda, 15. Mája 2013, 08:45

Sevas,nie och vela,ale si to ludia co maju dusu, miso, ondrik, miro,jaro skoda ze posiel doBa uz vcera sme mali dat cak,on kavu,,,ps.v pondelok nastupujem na pobyt kt.bude chciet ma v KE kuknut je vitany nech tp roztocime trocha v spitaly :)

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 15. Mája 2013, 08:55

Clovek obcas asi potrebuje vidiet (pocut) nieco taketo, aby si uvedomil, co je v zivote dolezite a coho si ma vazit. Ked toto citam, uvedomujem si ake malicherne su problemy, s ktorymi bojujem a co by si asi Ty dal za to, kedy si mal len take problemy... :(
Prajem Ti vsetko dobre a drzim Ti palce, aby si sa z toho co najskor dostal. Hlavne sa nevzdavaj a bojuj! Nenechaj sa tym svinstvom porazit. Ked si sa rozhodol ist cestou "zapadnej mediciny", ver doktorom a snaz sa robit vsetko, co Ti urcia. Na druhu stranu hladaj stale aj alternativne moznosti a nebran sa ani netradicnym rieseniam (pozor na sarlatanov). Nikdy nemozes s istotou vediet, co Ti moze pomoct...
Dufam, ze Ti tych par drobnych odo mna pomoze... :smile:

Martin318i
Autor témy

Streda, 15. Mája 2013, 09:20

Som skromny clovek kt.potesi viac pekne slovo ako financie,no bohuzial banke,v lekarni,v obchode to pekne slovo nezabera, budem sa snazit to utiahnut z toho co pomoze rodina a stat, z tejto sumy od vas priatelia ak nebudem musiet nesiahnem ani na cent, ak to zvladnem vsetko,a suma ostane,darujem to ludom ako som ja v mene vas vsetkych a klubu,co aj papierovo podlozim 8) chcem to mat za sebou vsecko uz

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 15. Mája 2013, 23:24

drz sa a verim ze nad chorobou zvitazis, poslal som ti nejaky baksis

Martin318i
Autor témy

Štvrtok, 16. Mája 2013, 07:53

Dakujem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 203 neregistrovaných