... všetko o BMW ...
 vyzerá dobre nech poslúcha aj naďalej
  vyzerá dobre nech poslúcha aj naďalej  

trebalo by precalunit boky sedačiek
  trebalo by precalunit boky sedačiek   Inak dnes vytepovane koberčeky a som sa zabudol pochvaliť servisnou knižkou do 175 000
  Inak dnes vytepovane koberčeky a som sa zabudol pochvaliť servisnou knižkou do 175 000  

radsej do farby
 radsej do farby  inak pekne auto... nech robi radost nadalej!
 inak pekne auto... nech robi radost nadalej! 

Roman23 napísal:interier je peckovy, len by som poriesil tie ´drevene´ listy ala ojeb duburadsej do farby
inak pekne auto... nech robi radost nadalej!
 ja by som ich nechal
 ja by som ich nechal 
											 sa to velmi hodi . Chlapci bol som minule na nakupe v Tescu sadam do auta ze idem prec stocim klucikom a pocitadlo kilometrov nesvieti co sa tomu stalo ? Iba slabo vidno tie cisla ked svieti na to slno cez stresne . Inak dik za pochvali, som rad ze sa paci:-) PS:ospravedlnujem sa za chyby v texte ale pisem cez tablet
  sa to velmi hodi . Chlapci bol som minule na nakupe v Tescu sadam do auta ze idem prec stocim klucikom a pocitadlo kilometrov nesvieti co sa tomu stalo ? Iba slabo vidno tie cisla ked svieti na to slno cez stresne . Inak dik za pochvali, som rad ze sa paci:-) PS:ospravedlnujem sa za chyby v texte ale pisem cez tablet  

taze asi to bdue to skus
    taze asi to bdue to skus  

joey750 napísal:Chlapci uvazujem o predaji naskytla sa mi dobra ponuka na ine bmw cena 4000 (bez sprostych komentarov poprosim)