Streda, 13. Marca 2013, 22:32
Takže,
Myslím, že auto netreba nejak špeciálne predstavovať o čom svedčí fakt, že "Múdrych" rečí som tu na tuto tricku už zopár čítal
aj ked som tu nebol lognuty.
Detaily :
BMW e30 318is - nespomeniem všetko, na tricku je toho naozaj dosť no to najdôležitejšie
a najpodstatnejšie je rozhodne klíma, velke BC, hlavove opierky vzadu na tricku naozaj výborné
seriove audio ( podla vyjadrení predajcu v autorizovanom servsie na tu dobu najdrahsie možne audio )
vyhrievane ostrekovače a funkčná anténka na radio, ktorá sa vysúva a zasúva ( to mi robí naozaj radosť :-) ).
Po kúpe som tricke doprial :
Komplet nové brzdy ( ATE powerdisk) - výmena bola nutná kotúče boli v hroznom stave
štelovací podovzok - KW variant 1
Zial na aute behom mesiaca a približne 2000km postupne začali hučať všetky 4 ložiská takže tak isto bola
nutná výmena. Následne sa mi jak na truc zlomili pružiny na podvozku takže nasledovala kúpa pružín.
Po určitom čase sa na druhu stranu začal ozývať motor s ktorým nebolo všetko oka a spotreba razom stúpla na cca 14-16 litrov benalu. Takže následovala výmena lambdy a očakávanie co sa stane. Motor ide už našťastie normálne a dúfam, že to tak bude aj nadalej.
Dalšou vecou ktorej sa na aute trebalo povenovať bol lak predneho Mtech-u ktorý bol dost poškodený už ked som auto kupoval, neštastná náhoda stála za tým, že som na dialnici pri cca 120 km/h zrazil psa a tým padom lak narazníka už uplne dokončil. Na obrovske prekvapenia sa nic na narazniku neposkodilo. Odniesla to iba hmlovka.
Okrem opráv som do auta ešte doplnil samosvor, ktorý sa aj napriek výpisu výbavy na aute nenachadzal. Spolu s ním do auta putoval aj shortshifter od nejakeho aftermarket výrobcu.
Pridavam ešte nejake tie fotky od začiatku story až po súcastnosť.
Plany su rozne uvidime nakolko sa stanu realitou....
-
Prílohy
-

-

- e30_10.jpg (68.67 KiB) 3427 zobrazení
-

-

- e30_8.jpg (83.5 KiB) 3427 zobrazení
-

- e30_7.jpg (91.88 KiB) 3427 zobrazení
-

- e30_6.jpg (88.93 KiB) 3427 zobrazení