... všetko o BMW ...
Panak666 napísal:Ako keby mojej z oka vypadla :) akurat ja mam bielu :) nikdy som nepochopil.skladanie tych aut...hlavne ze mam mtech ,abs,servo siber, ale v predu svihadla a miesto bc su tam hodinky![]()
Btw: to velke bc je aj vo vypise vybavi? Este som malovalec s original velkym a funkcnym bc nevidel
Panak666 napísal:Len nechapem preco ho spominas vo vybave ked tam nie je,myslim to bc...podla mna to nepojde daco sa mi zda ze 4val nema na to cidla alebo take daco....ale mozno si to mylim s checkom....a klima su kg naviackazdy spravny triciatkar ju ma vyhodenu
Btw: ty si ju kupil za tych 4k co bola inzerovana,ci ju predavas?
Panak666 napísal:Len nechapem preco ho spominas vo vybave ked tam nie je,myslim to bc...podla mna to nepojde daco sa mi zda ze 4val nema na to cidla alebo take daco....ale mozno si to mylim s checkom....a klima su kg naviackazdy spravny triciatkar ju ma vyhodenu
Btw: ty si ju kupil za tych 4k co bola inzerovana,ci ju predavas?
bler737 napísal:Moj osobny nazor je ze je absolutna kktina vyhadzovat klimu s tricky ked je tam od vyroby... A prepac uprimne myslim ze na Bmw klube je tak 0.5 % ludi ktory by pri nakladacke dokazali odcenit mensiu hmotnost len kvoli klime co je pri barzjak prehnanom odhade tak 10kg...
Kraken napísal:
velke BC sa da dat aj do 4valca, len neviem ci sa bude dat upravit spotreba aby ju ukazovalo spravne
Mr_Boomer napísal::thumbup: Inak to sú 16"-ky ??..