... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
palzo napísal:GOOSE take filmy ma zuajimaju, mas ich aj doma?
GOOSE napísal:Dobry bol jeden film o malom pribehu jedneho vojaka pocas vojny v kosove. Padol v zakope chrbtom na minu ktora ale nevybuchla. Cele to bolo o tom ako sa mu vojaci UN snazia pomoct ale nakoniec ho tam nechaju a na novynarov vymyslia budu aby to vyzeralo, ze mu pomohli. Smutny film. Hlavne na konci ako od neho kamera stupa a on tam stale lezi a zotmieva sa![]()
Ale hlavne odrazala celu smutnu realitu celeho konfliktu na balkane.
GOOSE napísal:Tak to je skoda a ani neviem ci vobec mam take daco v telke, telku nepozeram...Bohuzal len tazko sa daju zohnat. Ja som chodil dost po takych malych festivaloch (studoval som v podstate film aj na strednej aj chvilu na VŠMU) a obcas treba pozerat STV v noci :)
GOOSE napísal:Ja filmy vellmi malo sledujem alebo sem tam v robote zabit cas, tak preto ma to napadlo, ze do worku take daco zobrat...Slovensku televiziu mas v telke aj keby si nechcel![]()
Ani ja. Nemam na to cas. Domov chodim vacsinov o 12tej najskor. A aj ked som doma nemam na to cas.
Ale treba take filmi pozerat a nie len fur Schwartzenegra![]()
Da sa z nich vela naucit ak im rozumies
palzo napísal:Yfo heroes and prison break su strasne dobre serialy... Som na nich velmi bol zavislivyv jeden tyzden som pzorel prvu seriu