... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
yfo napísal:to mozes aj mne, bo lost sa natahovalo jak sopelWow je na tom to, ze sa tam nedostane hocikto, a ze je to umelecka skola (co sa medzi autickarmi asi len tak nevidi). O tom pchani moc neviem, mozem sa spytat znameho, teraz tam studuje strih. Mna tam tiez chcela moja ucitelka klavira dostat, na jej sklamanie som si vsak vybral cestu nul a jednotiek![]()
Ano, lost nemalo spat, natahovat divaka 3 serie o jednej veci je dost odveci. Napisem Ti do SS o co tam vraj asi ide :)
yfo napísal:Wow je na tom to, ze sa tam nedostane hocikto, a ze je to umelecka skola (co sa medzi autickarmi asi len tak nevidi). O tom pchani moc neviem, mozem sa spytat znameho, teraz tam studuje strih. Mna tam tiez chcela moja ucitelka klavira dostat, na jej sklamanie som si vsak vybral cestu nul a jednotiek![]()
Ano, lost nemalo spat, natahovat divaka 3 serie o jednej veci je dost odveci. Napisem Ti do SS o co tam vraj asi ide :)
Helldiver napísal:Majk najt, skoro by som zabudol, na tom som odchovany a pontiac firebird bolo pre mna absolutne auto snov vtedy... david hajzelhof hral este aj v bejvoci, ale stadial si pamatam len pamelu... Potom este klasika walker texas ranger, na tom som mal najradsej tu uvodnu zvucku na zaciatku kazdeho dielu 8)