... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
obchodna sekcia

palzo
Autor témy
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Streda, 25. Júna 2008, 13:09

yfo napísal:
Mi hovor, ja som bol najprv zavisly na 24ke, a potom prisiel Alias, ten som pozeral non-stop. Prison break som stihol v plienkach, takze to bolo po tyzdnovkach :) PB je premakany do detailov, presne ako Alias.
Ja som to sledoval vsetko vo worku :) sila :)
Jack Daniels + Coca Cola :)

Užívateľov profilový obrázok
funferreihe

Streda, 25. Júna 2008, 13:18

9. rotu som videl origos v rustine, potom 5.dielna seria oslobodenie,zvlast cast Prielom a Bitka o Berlin, Stalingrad /nemecky, s karlom hermankom/, Untergang-pad tretej rise, cata, inak vsetky stare slovenske filmy o SNP maju cosi do seba/kapitan dabac, vlcie diery, dolina, prerusena piesen,keby som mal pusku/
ked sa odmyslia komunisticke zavazia, je genialny film Sokolovo.
inak diky za kazde nove rano, tajemstvi hradu v karpatech, adela jeste nevecerela, jara cimrman lezici spici, limonadovy joe, a cierna macka biely kocur.

12 opic, total recall, terminator1, godfather, avnerov zoznam, schindlerov zoznam, sametovi vrazi. volny pad zaziva clovek kazdy den.

najnovsi co bol fakt dobry- kralovstvo nebeske.

a pacho hybsky zbojnik, rysava jalovica, perinbaba a cesta do praveku cumim z nostalgie doteraz.
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Streda, 25. Júna 2008, 13:22

[quote="yfo"]Wow Goose, ty si chodil na VSMU?

A co tak serialy?

Noo v podstate ano. Ale ked som videl tie ehm ludi ako sa tam predbiehali vo vtierani sa profesorom do riti tak som to radsej nechal tak. A aj tak co sa tykalo PC animacie tam nemali ani take moznosti ako som mal na strednej. Nemalo mi to co dať.

Co je inak na tom take wow? :) To ma mate vsetci vazne za debila? 8)

Nemam rad batikovane tricka jednoducho :lol: :lol: :lol:

Serialy trvaju moc dlho. Na to nemam cas. Lost bolo dobre ale ked som videl 10ty diel ale stale som sa nic nedozvedel tak ma to uz sralo. To myl byt film a nie serial.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

funferreihe

Streda, 25. Júna 2008, 13:31

to myslite nezvestnych?
videl som cca 5 minut. po scene ako po neviemkolkych dnoch dosiel tipek v tropickom prostredi do lietadla medzi mrtvoly a dychal akoby nic, som prepol kanal.
autori asi neboli v lietadle kde je vypnuta klima a pece nan slnko. a rozkladajuca mrtvola smrdi ako 100 sudov hnilej kapusty.

rezanie pilkou nohy v stalingrade, z toho isla husia koza.

chcem 530d

yfo

Streda, 25. Júna 2008, 13:41

Wow je na tom to, ze sa tam nedostane hocikto, a ze je to umelecka skola (co sa medzi autickarmi asi len tak nevidi). O tom pchani moc neviem, mozem sa spytat znameho, teraz tam studuje strih. Mna tam tiez chcela moja ucitelka klavira dostat, na jej sklamanie som si vsak vybral cestu nul a jednotiek :lol:

Ano, lost nemalo spat, natahovat divaka 3 serie o jednej veci je dost odveci. Napisem Ti do SS o co tam vraj asi ide :)
black E39 540i M62
black E38 740iL M62

palzo
Autor témy
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Streda, 25. Júna 2008, 13:44

yfo napísal:
Wow je na tom to, ze sa tam nedostane hocikto, a ze je to umelecka skola (co sa medzi autickarmi asi len tak nevidi). O tom pchani moc neviem, mozem sa spytat znameho, teraz tam studuje strih. Mna tam tiez chcela moja ucitelka klavira dostat, na jej sklamanie som si vsak vybral cestu nul a jednotiek :lol:

Ano, lost nemalo spat, natahovat divaka 3 serie o jednej veci je dost odveci. Napisem Ti do SS o co tam vraj asi ide :)
to mozes aj mne, bo lost sa natahovalo jak sopel :(
Jack Daniels + Coca Cola :)

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Streda, 25. Júna 2008, 13:44

yfo napísal:

ja som sa tam nedostal. Ja som si to zaplatil :lol: :lol: :lol:

Nechcel som tam ist ani za nic. Ale chcel som vediet ci sa nahodou nemylim.

Ja som na PC. A tam sme robili vsetko len nie PC. Aspon nie tak aby mi to nieco dalo.

Radsej nieco rozumnejsie treba studovať.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Pežot

Streda, 25. Júna 2008, 13:55

Nuž ja som na filmy ... ale neni čas ich kukať ...

Ale páčilo sa mi Initial D, Transporter, Obchodník so smrťou, Stargate, Garfield a tak podobne.

Seriály
STAR GATE
Prison Break
MacGyver - to muselo byť
Knight Rider - klasikáá

:twisted:

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Streda, 25. Júna 2008, 14:00

Majk najt, skoro by som zabudol, na tom som odchovany a pontiac firebird bolo pre mna absolutne auto snov vtedy... david hajzelhof hral este aj v bejvoci, ale stadial si pamatam len pamelu... Potom este klasika walker texas ranger, na tom som mal najradsej tu uvodnu zvucku na zaciatku kazdeho dielu 8)
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

funferreihe

Streda, 25. Júna 2008, 14:00

este ma napadol fasa film podla skutocnej udalosti- ALAMO.
z americko mexickej vojny v 20tych rokoch 19.stor.
dost dobre to spracovali, ziadna brutal akcia, drzia sa historickych realii a udalosti, nic prikraslene.
a jim bowie a davy crockett vypadaju ako na obrazoch.

chcem 530d

Pežot

Streda, 25. Júna 2008, 14:02

Jasnééééé Čak Noris ... to bola tiež klasika :twisted: :twisted: :twisted:

Ale lúbil sa mi MacGyver, jak zo švajčiarskym nožom pokazil tank :lol: :lol: :lol:
A ten istý herec hral aj poručíka Jacka O´Neila ... a proste ten seriál to bolo o niečom ... dokelu, keby všetky časti nevešali na RS :cry: :cry:

Inak pohode film bol aj ten ako sa chalani dali na stávkovanie (kanceláriu si otvorili) a potom sa nejako splietli v amerike s talianskou mafiou a tak nejako sa to zamotalo a nakoniec jazdili na BMW, MB atp. a skončilo to tak, že najmladší si vyšiel s holkou k jazeru a medzitým ostatných troch dostrielali tí, ktorým títo chaloši prebrali miesto v "rodine"

funferreihe

Streda, 25. Júna 2008, 14:05

Helldiver napísal:
Majk najt, skoro by som zabudol, na tom som odchovany a pontiac firebird bolo pre mna absolutne auto snov vtedy... david hajzelhof hral este aj v bejvoci, ale stadial si pamatam len pamelu... Potom este klasika walker texas ranger, na tom som mal najradsej tu uvodnu zvucku na zaciatku kazdeho dielu 8)

zvucka z odpadlik bola dobra

chcem 530d

Pežot

Streda, 25. Júna 2008, 14:07

funferreihe napísal:
zvucka z odpadlik bola dobra

To bolo v pohode, len som videl iba zopár dielov a nedávalo mi to zmysel. Očistili ho nakoniec???

A čo vravíte na seriál VIPER s tým premenlivým blejskavím autom?? :lol:

M3driver

Streda, 25. Júna 2008, 14:15

mne sa pacia takmer vsetky starsie filmy od Luca Bessona... teda tie co reziroval! produkuje toho dost ale to nie je ono!

uplne tha best je "The Big Blue"... mnam
M3 -> Ducati

Bavo1

Streda, 25. Júna 2008, 15:23

a co tak klasicky Batman a robin.... BANG!! :D :D :D
Lost - ok, Prison Break - totaly addicted, uz mi zostava len 4 serka.... a este tak star trek - prva seria, a potom klasiky ako knight rider, A-team, streets of san francisco, friends a podobne...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných