... všetko o BMW ...
hessy napísal:hladat hladat hladat 1000x riesene stale dokolecka jak na kolotococh..... na poslednych 4stranach minimalne 5-6x
Ale teraz naposledy. Primer je 13cm. Repro je osadeny v plast. ozvucnici ktora stoji za dve rite to iste je zadok. Pri najslabsej hudbe, su repro v zadu a vpredu rovnake rozdiel robi len ozvucnica. Problem sa da vyriesiet tak, kupit ine radio bude to vypadat na dve pice ale podla mna je urcite lepsia funkcnost radia (vykon,mp3....) ako to ze dokaze pekne ladit radio. stanice. Riesenie: nahradit z mdf vyrobenu ozvucnicu namiesto tej plastovej osadit normalne repro (morel,focal...) vytlmit dvere, natahat nove kable napojit to vsetko na zosilnovac. Zadne repro by teoreticky mohli aj zostat a do zadu hodit woofer to by pre bezneho pocuvatela malo stacit. Teda zhrnute vsetko vyhadzat do prec alebo to poslat do mnichova ako humanitarnu pomoc a nahradit to vsetko niecim novsim vykonejsim.
Moje postrehy odkedy mam e39 su:
Otec ma v aute morel dotech ovation alebo hybrydy uz neviem. Dvere vytlmene, natahane nove kable, napojene na zosik nechana ta pridrbana ozvucnica plastova a origo radio vysledok ? katastrofa na vynalozene peniaze. Hraje to sice cistejsie a o dost vyskovejsie ako origo zakladna hudba ale stale hroza.
Moje auto, origo zakladna hudba plus otvorene ozvucnicu mierne zlepsenie ale stale na kokot. Mamin kobik to iste ako moj, akurad volake groundzera 150wRMS, silnejsie basy, lepsie vysky ale pri vacsej hlasitosti len plastovy buchot.
To, ze ty vymenis len repraky a nejebes to do ozvucnice originalne, reku sak origo nokia 25Wmoj reprak z 100w RMS musi hrat zakonite lepsie neplati. Su to len vyhodene peniaze a vysledok ziadny. Jedine riesenie je vsetko zahodit po inzinerovy co robil hudbu v e39 a nahadzat tam kompletne hudbu novu.
sattila napísal:Nezabudaj, ze bolo viac typov muziky, ktore sa montovali vtedy. Ty asi nemas TOPHIFI, vsak?no páni, tiez sa pytam. Ako som spominal inde moje Volvo hralo prekrásne so základnymi reprákmi, ale e39 je katastrofa... (co sa tyka kvality zvuku...) zvazujem vymenu reprákov aj ja...
serwo napísal:Nezabudaj, ze bolo viac typov muziky, ktore sa montovali vtedy. Ty asi nemas TOPHIFI, vsak?
matto_svk88 napísal:serwo napísal:Nezabudaj, ze bolo viac typov muziky, ktore sa montovali vtedy. Ty asi nemas TOPHIFI, vsak?no napriklad ja ani neviem, co mam, len viem ze mam klasicky 4 repraciky a tusim 4 vyskace a cd wechsler vzadu
hessy napísal:presne tak... vymenou repra je to este horsie ako originalne repro... Jediny vyznam a funkcny je odstranit tu ozvucnicu a nahradit ju mdfkou pripadne dat aj kruzok napriklad aj na 16" repro tam zasa nastava problem ze reprak ktory je vacsi bude rezonovat o tapacir takze potom treba doriesit aj to... Oirgo radio je co sa vzhladu tyka sice fajn ale napriklad moje hraje len radio a kazety mam sice aj cdmenic ale to je cca 1mp3 Cdcko co mne nic neriesi. Ak si zoberiem ze budem mat radio plus dam cc 80euro za xcarlink alebo podobnu kokotinu a stale budem mat radio ktore vykonovo stale bude niekde na urovni roku vyrobeneho auta radsej nejake radio co aj tak bude vypadat na dve rite v intosi alebo potom kupit mierne pouzivany dynavin za cca 400ecok