... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

rrevak
Autor témy
Auto: f11 530xD / e36 328i
Kraj: Bratislavský

je bmw kult?

Piatok, 25. Januára 2013, 11:33

Uz dlhsie rozmyslam, ci aj ine automobilky maju okolo seba vytvoreny taky fanclub... napr. ci aj audi pripadne mercedes ma nieco taketo. viem ze VW urcite, golf, vento a podobne modely maju vybudovanu silnu zakladnu hlavne na DE scene...
...a premyslam tak nad tym ci aj v autach to je tak ako napr u apple, pred 4 rokmi som kupil prvy macbook a teraz uz vlastne od apple mam pomaly vsetko a nehodlam presedlat na inu znacku /nie kvoli vyzoru, ale kvoli funkcnosti/ Tak ci na takom principe funguje aj bmw, takze kolko ludi z vas presedlalo na ine auto? :)
robertrevak.sk

BMW F11 530xd
BMW e36 328i
BMW e36 318Ti ex
BMW e61 525d ex
BMW e39 525tds ex

Užívateľov profilový obrázok
gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Re: je bmw kult?

Piatok, 25. Januára 2013, 12:35

rrevak napísal:
Uz dlhsie rozmyslam, ci aj ine automobilky maju okolo seba vytvoreny taky fanclub... napr. ci aj audi pripadne mercedes ma nieco taketo. viem ze VW urcite, golf, vento a podobne modely maju vybudovanu silnu zakladnu hlavne na DE scene...
...a premyslam tak nad tym ci aj v autach to je tak ako napr u apple, pred 4 rokmi som kupil prvy macbook a teraz uz vlastne od apple mam pomaly vsetko a nehodlam presedlat na inu znacku /nie kvoli vyzoru, ale kvoli funkcnosti/ Tak ci na takom principe funguje aj bmw, takze kolko ludi z vas presedlalo na ine auto? :)

Vento je uz oldschool :D
Kazdopadne, zo vsetkych automobiliek na svete ma BMW najvernejsich zakaznikov, uz si nepamatam zdroj toho prieskumu, ale myslim ze nie je dovod neverit :D

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Piatok, 25. Januára 2013, 13:11

No, kto sa raz zadíva do budíkov BMW, ja navždy v pasci :mrgreen: niekde inde na tomto fore je celkom trefne konštatovane, že BMW je zmluva s diablom... proste navždy :D

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Piatok, 25. Januára 2013, 13:41

BMW nepredáva autá, predáva zážitky :wink: (aj v servise :D )

Dogg88
Auto: n/a

Piatok, 25. Januára 2013, 13:46

nie len BMW ale istotne aj ine automobily maju svoje fun cluby a svojich skalnych priaznivcov...
jasne ze to nie su znacky ako Dacia :mrgreen:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Piatok, 25. Januára 2013, 13:49

fox1k napísal:
BMW nepredáva autá, predáva zážitky :wink: (aj v servise :D )

:thumbup: :mrgreen: :thumbup:

presne tak, je az neskutocne ako mnohi z nas miluju BMW aj napriek vytrvalej a koordinovanej snahe servisnej siete im to znechutit.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

slevin

Piatok, 25. Januára 2013, 13:56

Kult je o "uctievani" uznavani niecoho, a kedze mame radi tuto znacku, ma nejaku historiu, tak si myslim ze BMW je kultova znacka.
Ja mam bmw len kratko, nejake 3 roky, ale chytila ma natolko ze u nej pravdepodobne zostanem :)
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

wino

Piatok, 25. Januára 2013, 14:17

co sa tyka velkosti fanusikovskej zakladne, tak sa z BMW moze rovnat jedine Alfa Romeo a Ferrari. Fanusikovia ferrari ale su najma ludia ktory ich nemaju, no obdivuju ich auta a uspechy v motoristickom svete :)

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 25. Januára 2013, 16:23

Za mna mozem povedat, ze BMW je urcite znacka, ktora po prevezeni chyti za srdce a je rozhodnute o dalsom aute.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Piatok, 25. Januára 2013, 17:27

heretik napísal:
Za mna mozem povedat, ze BMW je urcite znacka, ktora po prevezeni chyti za srdce a je rozhodnute o dalsom aute.

hlavne 1.6ky e36 :mrgreen: joke
Agelias© by migo
///MARKETING

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 25. Januára 2013, 17:42

jararak by o tom vedel rozpravat :lol: ked som ho RAZ zviezol na 320i e36, tak si musel zadovazit svoju fialku :lol:

Dogg88
Auto: n/a

Piatok, 25. Januára 2013, 17:49

je to o tom ze BMW ma zvucne meno...kazdeho kto sa o auta zaujima to teda laka vyskusat to.
To ci clovek ostane pri BMW je dane skor tym co od auta ocakava a ake ma naroky.
Ja som mal BMW, potom som mal ine auta a teraz mam zas BMW.
Je to dobra znacka, no urcite nie najlepsia :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

vreco
Auto: Potuzený Touring

Piatok, 25. Januára 2013, 18:06

Dogg88 napísal:
je to o tom ze BMW ma zvucne meno...kazdeho kto sa o auta zaujima to teda laka vyskusat to.
To ci clovek ostane pri BMW je dane skor tym co od auta ocakava a ake ma naroky.
Ja som mal BMW, potom som mal ine auta a teraz mam zas BMW.
Je to dobra znacka, no urcite nie najlepsia :wink:

hah,si na BMWklube tu je len bmw jediná a najlepšia značka,ostatné sú hrdzavé kýble :mrgreen:
:-$
Obrázok

Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 25. Januára 2013, 18:21

Ja mám prvé BMW a už teraz viem, že ďalšie auto bude znova BMW pretože ma táto značka veľmi oslovila síce mám s ňou krátke skúsenosti ale veľmi ma chytila za srdce vôbec neviem nájsť nejaký dôvod prečo by som si kupoval Audi alebo Mercedes... Jediná výnimka je, že keď si budem kupovať ako druhé auto SUV tak to bude pravdepodobne Range Rover. :D

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Piatok, 25. Januára 2013, 18:45

BMW je laska asi na cely zivot, po roku vlastnictva som si dokonca dal znak vytetovat na rameno. No po 4 rokoch som moju e39 predal a presedlal na inu znacku. Ale urcite sa k BMW vratim, ked dam eurace dokopy na e61.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných