... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

lldobis
Autor témy
Auto: 530 GT
Kraj: Banskobystrický

Predlžujem fabrickú záruku

Utorok, 27. Novembra 2012, 16:08

Ahojte,
sprostredkujem vám predĺženie fabrickej záruky,pozor nejde o záruku od predajne!
Ide o záruku 2 ročnú ktorú dáva priamo BMW.
Dá sa predĺžiť o rok,2,3,aj na staršie vozidlá ale pozor nie staršie ako 7 rokov a platí to do 200 000 km,takže niekto kto má 190 000 km a nabehá 10tis km za mesiac nech neuvažuje.Záruka platí skoro na všetko ale presnejšie pošlem kto bude mať záujem.
Bližšie info dám po telefone alebo pošlem zmluvné podmienky na mail.
kontakt na mna 0911 970 722
:bmwball:
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Re: Predlžujem fabrickú záruku

Utorok, 27. Novembra 2012, 16:34

Čiže na moju 1/2005 sa nedá, že? :oops:
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

lldobis
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2012, 16:45

Dudecc napísal:
Čiže na moju 1/2005 sa nedá, že? :oops:

dalo by sa ale platilo by Vám to len do konca roka.co asi nebude zaujímavé pre Vás.
pozor ten vek sa ráta od dátumu prvej registrácie ktorá je v TP,takže ak mi píšete ten dátum...
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 27. Novembra 2012, 17:22

skoda, ze si sa neozval pred mesiacom..predlzoval som si zaruku na F10..
btw o kolko vies poskytnut lepsie podmienky, ked ceny zaruk stanovuje priamo centrala a je rovnaka na vsetkych showroomoch pre konkretny voz?

ja som predlzil na 36mes/100tis km a stalo to cca 2800 aj s DPH [ultimate balik vratane vsetkych servisnych ukonov]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

lldobis
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2012, 17:53

voMacK napísal:
skoda, ze si sa neozval pred mesiacom..predlzoval som si zaruku na F10..
btw o kolko vies poskytnut lepsie podmienky, ked ceny zaruk stanovuje priamo centrala a je rovnaka na vsetkych showroomoch pre konkretny voz?

ja som predlzil na 36mes/100tis km a stalo to cca 2800 aj s DPH [ultimate balik vratane vsetkych servisnych ukonov]

neviem ci si to nemýliš so zárukov servisnou,toto je fabrická,záleží od druhu,ale ja mam napriklad max sumu na 36 mesiacov od 779 do 1699 a to plati už pre 5er,X,GT atd.
no a moja zlava od 0%do 15%,opakujem záruka je ident.od bmw čiže od čidla ABS po kľukovku v motore,plus ked predate auto záruka sa prenaša na noveho majitela pokial plati,lebo to ide cez vin-ko
napriklad:naozaj sa mi to stalo prisiel pan so 4 ročným BMW 5 er zaruku mal predlženu o 2roky(lebo zakladna je len na 2)chcel vzmenit gumu okolo dverí a pohodička žiadny problem.
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

voMacK

Utorok, 27. Novembra 2012, 18:10

aky je rozdiel medzi fabrickou a servisnou?

je by som nepotreboval ani tak servisne ukony v tom mat zahrnute potom..ale proste mat pokryte to, keby sa mi vysral motor, prevodovka, ci nejaka RJ a podobne...
aktualne to pre mna ale bude zasa az od 21.12.2013
-- P.R.

lldobis
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2012, 18:59

A presne o tom to je ako si napisal...
Nie servisne veci ale napr.odvaris prevodovku a bezplatne ti ju vymenia lebo mas tuto fabricku zaruku,neposlem ti radsej do mailu zmluvne podmienky tam to je rozpisane na co sa to vztahuje,kedy to neplati atd.posli mi mail,a zajtra rano to tam mas,teraz pisem cez mobil...
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

voMacK

Streda, 28. Novembra 2012, 12:13

v tej zmluve, co si mi poslal sa absolutne nikde neuvadza nejaky vztah ku BMW AG
Preco zavadzas a nenapises rovno, ze sa nejedna o ziadnu zaruku ale o poistenie? Naviac dost pochybneho charakteru? :evil: :evil:
[tieto zavery tu uvadzam po konzlutacii s pravnikom a necucam si ich z prsta]

Chalani, podla mna to je odrb ako prasa...
Jednak si myslim, ze okolo fabrickej zaruky to ani neslo (v celych VPP nie je pouzita ani raz znacka BMW ani akakolvek ina znacka auta) a jednak ma to cele jednoznacne charakter poistky.
Ta poistka sama o sebe ma celkom zaujimavy charakter, poistitel je madarska s.r.o. (nikto nepovedal, ze to je poistovna), spravu vykonava nejaka prazska s.r.o. Ak by doslo ku sporu, obavam sa, ze slovenske pravo si mozeme strcit... a predpokladam, ze niekde v dalsich papieroch bude este schovana klauzulka, ze pravny vztah zalozeny zmluvou sa spravuje pravnym poriadkom Hornej Volty...
Pozoruhodne su tiez vyluky z poistenia; pod take "...závady zapríčinené vonkajšími vplyvmi pôsobiacimi na vec..." sa da schovat cokolvek. Mam taky pocit, ze vdaka vylukam sa to poistenei vztahuje na vsetko a vlastne na nic... inymi slovami zaplatis poistne a ked ich budes potrebovat vyvlecu sa zo vsetkeho...
-- P.R.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Streda, 28. Novembra 2012, 12:35

Chcelo by to locknut dalšie 3 témy ktoré vytvoril s odkazom sem, tak ako si to spravil v F10 subfóre:
bmw3-e90-e91-e92-e93/predlzujem-fabricku-zaruku-t71057.html
bmwx/predlzujem-fabricku-zaruku-t71061.html
bmw7/predlzujem-fabricku-zaruku-t71060.html
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

voMacK

Streda, 28. Novembra 2012, 12:40

SmartBastard napísal:
Chcelo by to locknut dalšie 3 témy ktoré vytvoril s odkazom sem, tak ako si to spravil v F10 subfóre:
bmw3-e90-e91-e92-e93/predlzujem-fabricku-zaruku-t71057.html
bmwx/predlzujem-fabricku-zaruku-t71061.html
bmw7/predlzujem-fabricku-zaruku-t71060.html

done! Dikes :)
-- P.R.

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Streda, 28. Novembra 2012, 13:20

=D> =D> to je jedine spravne co sa s tymto dalo urobit...
voMacK napísal:

done! Dikes :)

bruno75

Streda, 28. Novembra 2012, 14:18

no, takze vsetky vlakna sa stretli tu a Ildobis by nam konecne mohol vysvetlit ako to s tym poistenim/zarukou je, tak by sme si prosili odpovede napr. na tieto otazky:

Kto to posyktuje (aka spolocnost)?
Aky je vztah poskytovatela "sluzby" k BMW?
Kto na Slovensku posudzuje ci porucha spada pod poistenie/zaruku?
Na zaklade coho predmetny subjekt podnika na Slovensku?
Pravom ktoreho statu sa tento vztah spravuje?
Vysvetlit system vyluk z poistenia/zaruky.

Alebo je to cele skutocne len odrb a niekto sa nas tu pokusa napalit?! :evil:

lldobis
Autor témy

Streda, 28. Novembra 2012, 14:35

bruno75 napísal:
no, takze vsetky vlakna sa stretli tu a Ildobis by nam konecne mohol vysvetlit ako to s tym poistenim/zarukou je, tak by sme si prosili odpovede napr. na tieto otazky:

Kto to posyktuje (aka spolocnost)?
Aky je vztah poskytovatela "sluzby" k BMW?
Kto na Slovensku posudzuje ci porucha spada pod poistenie/zaruku?
Na zaklade coho predmetny subjekt podnika na Slovensku?
Pravom ktoreho statu sa tento vztah spravuje?
Vysvetlit system vyluk z poistenia/zaruky.

Alebo je to cele skutocne len odrb a niekto sa nas tu pokusa napalit?! :evil:

Nesnažím sa Vás nijak odrbat funguje to už niekoľko rokov,poznám asi 5 klientov a nemali ešte žiadny problém ked servisovali v BMW.
V predajniach sa táto možnosť bežne ponúka a zákazníci si bežne hned pri kúpe auta predlžujú aj túto záruku.
Takže odpovede:
Spoločnosť CarGarant
Spoločnosť je priamo zazmluvnená s BMW
Najprv sa schvaluje predlženie ak už pôvodná záruka vypršala,takže ked ju už raz máte tak ste v databáze BMW
Podnika na Slovensku,Česku,a práve začínajú aj v Rakúsku
Sú zazmluvnení s každou značkou(skoro)okrem KIA
Uviedol som aj pár príklady ale asi bude najlepšie ked sa skontaktujem alebo kludne aj VY s niekým kto to už má a povie Vám skúsenosti.Ja skusenosť mám no chápem že mi nemusíte veriť.
zároveň Vás do toho nenútim
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

bruno75

Streda, 28. Novembra 2012, 14:51

O.K. vdaka za vysvetlenie.
Len nerozumiem, preco stale uvadzas, ze ide o fabricku zaruku, ked z toho, co pises aj z toho, co posielas (VPP) je jasne, ze ide o klasicku poistku na krytie nakladov za vybrane opravy auta - po podrobnom prestudovani vyluk z poistenia je zrejme, ze poistenie kryje skutocne len niektore opravy a viem si velmi dobre predstavit ako sa bude spolocnost vykrucat v pripade, ze by mala plnit (zaklad vo VPP si na to vytvorili celkom slusny)
Netvrdim, ze Ty konkretne to nemyslis uprimne, ale mne osobne sa to cele velmi nepozdava a zdaleka to nie je tak idealne ako sa to tu snazis vykreslit.
Postni sem tie VPP, aby si kazdy mohol sam urobit obraz.

Inak je zaujimave, ze podla Teba maju zazmluvnene vsetky znacky (uz z toho vyplyva, ze to nemoze byt fabricka zaruka) okrem KIA a na stranke CarGarant je prave Huyndai a KIA pouzita ako referencny subjekt... :mrgreen:

Je to prave take poistenie ako desiatky a stovky inych a naviac poskytovane spolocnostou, ktora na Slovensku ani nema organizacnu zlozku....
Sorry, internet je svina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lldobis
Autor témy

Streda, 28. Novembra 2012, 15:00

bruno75 napísal:
O.K. vdaka za vysvetlenie.
Len nerozumiem, preco stale uvadzas, ze ide o fabricku zaruku, ked z toho, co pises aj z toho, co posielas (VPP) je jasne, ze ide o klasicku poistku na krytie nakladov za vybrane opravy auta - po podrobnom prestudovani vyluk z poistenia je zrejme, ze poistenie kryje skutocne len niektore opravy a viem si velmi dobre predstavit ako sa bude spolocnost vykrucat v pripade, ze by mala plnit (zaklad vo VPP si na to vytvorili celkom slusny)
Netvrdim, ze Ty konkretne to nemyslis uprimne, ale mne osobne sa to cele velmi nepozdava a zdaleka to nie je tak idealne ako sa to tu snazis vykreslit.
Postni sem tie VPP, aby si kazdy mohol sam urobit obraz.

a dá sa to?dať sem prílohu nejakú?keď to mám len ako súbor nie ako odkaz?
mzslím to úprimne a už v 5 prípadoch čo som zažil sa spoločnost nevykrucala,preto som si povedal ze je to super vec lebo ich postup bol uplne seriozny
pan menil gumu okolo dverí na 4ročnej 5er a naozaj bez najmenšich problemov to urobili v servise v ramci tejto záruky.
Uvádzam to preto lebo ide o identickú Fabrickú záruku a nechcel som aby si to ludia mylili so servisnou(tie balicky inclusive v BMW atd.)
Ďalej ďakujem že voMacK to drbol všade len na základe svojich dojmov a len pre to že videl všeobecne podmienky ktore som mu poslal na mail,no zmluvu este nevidel a myslim ze tu by mal dat k pravnikovi
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: catchcash a 1 neregistrovaný