... všetko o BMW ...
voMacK napísal:
identicke to teda neni ani omylom...kebyze mam v elektronickej forme papier od mojej zaruky na F10, tak by som ta rychlo vyviedol z omylu.
A prave preto, ze stale melies svoje napriek tomu, ze si bol usvedceny zo zavadzania tu posobis nedoveryhodne...
Darkness napísal:ako nechcem nejak buzerovat , ale pisal si ze to auto malo 2,5r tak este bolo v zaruke .... ci? ved uz aj toyota mi dla na auto 3r zaruku...
dokonca po jednom malom incidente, ked mi menili vytlacne lozisko a zabudli poriadne zatiahnut kostru, auto mi po par dni prestalo startovat mi tu zaruku predlzili
lldobis napísal:Som rad ze si sa to docital v VPP
A je to identicke s fabrickou zarukou nastuduj si aj tu
voMacK napísal:neodporujes si tak trochu? Stale sa tu bijes do prs, ze ponukas "predlzenie fabrickej zaruky" a potom tu pises, ze sa musis informovat u kt. predajcov BMW to plati. Pricom fabricka zaruka je platna u kazdeho autorizovaneho dealera BMW
MateX3 napísal:ono s tymi predlzenymi zarukami je dobry biznis napr v UK. Ale pokial to nie je priamo od predajne, len nejaky list od niekoho kto ma peciatku a masaker podpis nemeckeho manazera, mi to pride ako nejaky mlm alebo pyramida. Niezeby som tu chcel niekomu kazit biznis, ale neverim tomu. Problem bude az vtedy ked s tou "predlzenou zarukou" pridem na predajnu a tam mi povedia ze som podvodnik. Je nieco co by podporilo tu tvoju ponuku predlzenej zaruky? To je ako ked znamy kedysi davno povedal ze goldfininvest rozdava peniaze
lldobis napísal:
Ahoj,najlepšie urobiš ked sa prebehneš do KE bmw,a kludne chod do servisu informuj sa na CarGarant-zaruku,povedia ti skusenosti kolko pripadov mali kolko prešlo kolko neuznali...
Ja si myslim ze ok,a potom sem kludne napis aku odpoved si dostal...
Cannon napísal:fair enough, v koncovke je to kazdeho slobodnom rozhodnuti co podpise....
jozomrkva1 napísal:ja si myslim, ze zakladatel temy nic zavadzajuce neurobil. on len ponukol produkt, ktory si moze zakupit kazdy, kto o to ma zaujem. ak mu nie je nieco jasne tak sa opyta zadavatela temy, a podla toho sa rozhodne ci to berie al. nie.
nevidim zmysel v tom, ze sa do dotycneho obuvate. ved pokial o to nestojite tak to nekomentujte, neotvarajte temu atd.
aj v kuchyni ked varis a chces pouzit sol, tak peper nevyjebes von oknom lebo ho nepotrebujes, jednoducho si ho nevsimas.
p. s. na klube sa riesia take sracky a nepodstatne veci ako na autobazar.eu /ak nie horsie/.