Utorok, 17. Júla 2012, 19:00
skus este toto pocekovat je to prelozene cez google :)
Ahoj chalani ... predsa vyriešiť môj problém a nie nemáte nahradiť systém HVAC. Dostanete Ak vzduch z každej oblasti, ale v jednom .... zmysel: tvár, podlahy, alebo rozmrazovanie, potom to, čo som zistil by mala odstrániť problémy. Keď som sa zmení na odmrazovanie z tváre alebo na podlahu, tak by som počuť otvory na týchto miestach blízkych a počuť výmena vzduchu cez rozmraziť, ale žiadny vzduch príde von. Môj problém bol, že jeden z malých malých motorov pohonu odmrazovanie prišiel voľný od jeho spojenie a nebol otvorení rozmrazovanie klapky. Pohon všetkých v HVAC sú za priehradky v palubnej doske na stredovej konzole, alebo stred palubnej dosky. Myslím, že tam sú 3 pohony, jeden pre každú oblasť a 2 motory na pohon. Motory sú malé okrúhle veci, ktoré vyzerajú len o málo väčší ako uzáverom. Majú klip na pohone a majú malé motory v nich s malými teethed kola. Motory točiť a správne klapky majú otvoriť a zavrieť. Skontrolujte si oči, a uvidíme, či jeden z motorov sú voľné na pohone, baňa bol a len tým, orezávanie ho späť do krytu odmrazovanie začal pracovať.