viem ze sa tu riesila vymena ale nikdy som sa nedopatral k jej vyrieseniu Ide o e46 mam tam manualnu klimu je manualna ale plne elektricka po vybrati som zistil ze tam neni ziadna manualna cast. Vsetko je elektronike.komplet vsetko Ale ked tam dam klimatronik tak mi nefunguje prehadzovane klapiek proste stale to fuka iba tam kde to ostalo otvorene. Neverim ze tam treba dorabat nejake servo motorceky mam pocit ze tam su.Sak co by ich otvaralo ked aj manualny panel je plne elektronicky.Nestaci tam len nejaka zmena v napajani? nemate niekto skusenost?
keby si hladal,tak by si našiel,že som to pisal......treba dorobit motorčeky,myslim že až 4ks....mám ich všetky ak by si chcel.....aj kabelaž a dokonca aj tiahla aj všetko.....
jak je mozne ze tam niesu vsetky? tak tak kde podla teba nieje tak co otvori klapku? klimatronic je funkcny len nefunguje regulacia klapiek,preto si myslim ze staci vymenit len nejaky kabel,mozno staci len zmenit niektore piny v koncovkach
keby som nevedel o čom píšem,tak to sem asi nepíšem nie????Robím elektriku na bmw už par rokov...Tu maš schémy elektriky z wds aky je rozdiel medzi IHKR a IHKA.......