... všetko o BMW ...

). Nikdy som si však nemyslel, že niekedy BMW budem mať :) Samozrejme ako malý chlapec som ešte nerozmýšlal, či si nejaké auto budem kupovať alebo nie a tak podobne
 ). Nikdy som si však nemyslel, že niekedy BMW budem mať :) Samozrejme ako malý chlapec som ešte nerozmýšlal, či si nejaké auto budem kupovať alebo nie a tak podobne   
  Ešte dávno, keď som bol registrovaný na fóre venujúcom sa virtualtuningu, tak tam bol užívateľ, myslím, že nick mal Mustang007 (nepamätám presne
 Ešte dávno, keď som bol registrovaný na fóre venujúcom sa virtualtuningu, tak tam bol užívateľ, myslím, že nick mal Mustang007 (nepamätám presne  ) a bol to zrovna Štiky, no a keď som tam zbadal tému o jeho 36-ke, na ktorej sa začal učiť driftovať, ja som začal pomaly pozerať na internete práve E36-ky
 ) a bol to zrovna Štiky, no a keď som tam zbadal tému o jeho 36-ke, na ktorej sa začal učiť driftovať, ja som začal pomaly pozerať na internete práve E36-ky  no to som mal tuším 16 rokov
 no to som mal tuším 16 rokov  takže pozeranie po autách sa o chvíľu skončilo s konštatovaním, že mám ešte kopec času...no potom som si spravil vodičák a začal som si hľadať to svoje budúce vozenie, pozeral som po veľa E36-kách, najprv po 318iS, potom som sa dostal sem na klub, kde som sa dočítal, že šesťvalce sú celkovo lepšie motory a spotreba neni až taká rozdielna, som sa rozhodol pre 320i :)
 takže pozeranie po autách sa o chvíľu skončilo s konštatovaním, že mám ešte kopec času...no potom som si spravil vodičák a začal som si hľadať to svoje budúce vozenie, pozeral som po veľa E36-kách, najprv po 318iS, potom som sa dostal sem na klub, kde som sa dočítal, že šesťvalce sú celkovo lepšie motory a spotreba neni až taká rozdielna, som sa rozhodol pre 320i :)  

Dogg dal na predaj svoju 323i, na fotkách krásne auto za dobrú cenu, no bol som rozhodnutý
 Dogg dal na predaj svoju 323i, na fotkách krásne auto za dobrú cenu, no bol som rozhodnutý  idem vybaviť peniaze a pôjdem poňho :) keby mi plány neskrížil Marko (belowzero)
 idem vybaviť peniaze a pôjdem poňho :) keby mi plány neskrížil Marko (belowzero)  keď som sa ja chystal vybavovať peniaze, on už bol na ceste do LM po auto a aj ho kúpil...dva dni som bol nasratý, že mi zase nevyšlo niečo, čo som chcel...
 keď som sa ja chystal vybavovať peniaze, on už bol na ceste do LM po auto a aj ho kúpil...dva dni som bol nasratý, že mi zase nevyšlo niečo, čo som chcel... hneď v ten deň som išiel do banky popýtať sa nejaké veci, bol som rozhodnutý
 hneď v ten deň som išiel do banky popýtať sa nejaké veci, bol som rozhodnutý  v banke dobré správy, volal som markovi, kedy ideme na testovaciu jazdu
 v banke dobré správy, volal som markovi, kedy ideme na testovaciu jazdu  dohodli sme sa hneď v ten deň
 dohodli sme sa hneď v ten deň  auto po exteriérovej stránek nebolo úplne také, ako som si predstavoval z Doggových fotiek, ale Marko mi všetko ukázal, ponúkol sa, že mi môže pomôcť s veľa vecami, za čo mu týmto veľmi ĎAKUJEM!! bol som rozhodnutý, že auto vezmem a dokončím na aute to, čo Dogg neporobil. Na druhý deň zase cesta do banky po peniaze, tam mi povedali, že fungujú v núdzovom režime, že mám prísť na ďalší deň
 auto po exteriérovej stránek nebolo úplne také, ako som si predstavoval z Doggových fotiek, ale Marko mi všetko ukázal, ponúkol sa, že mi môže pomôcť s veľa vecami, za čo mu týmto veľmi ĎAKUJEM!! bol som rozhodnutý, že auto vezmem a dokončím na aute to, čo Dogg neporobil. Na druhý deň zase cesta do banky po peniaze, tam mi povedali, že fungujú v núdzovom režime, že mám prísť na ďalší deň  po troch dňoch chodenia do tej istej banky sa mi konečne podarilo dostať k peniazom a hneď som volal Markovi, kedy má čas
 po troch dňoch chodenia do tej istej banky sa mi konečne podarilo dostať k peniazom a hneď som volal Markovi, kedy má čas  dohoda padla na dnes (pondelok).
 dohoda padla na dnes (pondelok).  

ale opäť problém
  ale opäť problém  

takže teraz sa riešia veci okolo prepisu auta a dúfam, že sa to čoskoro vyrieši
 takže teraz sa riešia veci okolo prepisu auta a dúfam, že sa to čoskoro vyrieši  

)
 ) istota je istota)
 istota je istota) )
 )  marko po ceste jednu stratil a druhá je trošku rozsypaná
 marko po ceste jednu stratil a druhá je trošku rozsypaná  )
 ) navyše vzadu je navarený o kasňu mám pocit
 navyše vzadu je navarený o kasňu mám pocit  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

...vela zdaru pri opravach/upravach
...vela zdaru pri opravach/upravach 
 ani vo sne by ta to nenapadlo  ked sme spolu debatovali na autosalone co?
 ani vo sne by ta to nenapadlo  ked sme spolu debatovali na autosalone co? 

fuci cez prirubu kde sa napaja koncovy tlmic. Rovno cely koncovy tlmic vymen za iny a mas po probleme
 fuci cez prirubu kde sa napaja koncovy tlmic. Rovno cely koncovy tlmic vymen za iny a mas po probleme  
  ale pisal som v inzerate ze to nie je cukrik tak si myslim ze 3000 bola adekvatna cena
 ale pisal som v inzerate ze to nie je cukrik tak si myslim ze 3000 bola adekvatna cena  
  )
 ) myslim ze sa na nom dost veci porobilo odvtedy
 myslim ze sa na nom dost veci porobilo odvtedy 
 na KO.sk si najdi aj foto interieru...otras
 na KO.sk si najdi aj foto interieru...otras 

spravna volba motora
 spravna volba motora   "vitaj medzi nami" uz asi neni na mieste , kedze na fore uz nejaky piatok si, a aj sa snami stretavas, ked si mi pisal ze neeeee, s fabiou nedojdem
 "vitaj medzi nami" uz asi neni na mieste , kedze na fore uz nejaky piatok si, a aj sa snami stretavas, ked si mi pisal ze neeeee, s fabiou nedojdem   

a odpoveď som dostal, že to neni o autách ale o ľuďoch
 a odpoveď som dostal, že to neni o autách ale o ľuďoch  a neklamal si
 a neklamal si 

belowzero napísal:KUrwa to bolo dlhe citanie:D ani v skole som tolko necital;)
A gratulujem vela stasntych km bez nehody;)
A neboj spravime ju a bude este viac nahonena:D

tak preto ti bohato stačí aj polovičná radosť
 tak preto ti bohato stačí aj polovičná radosť  )
 )

tak to asi odstavis na krajnicu rozdychat
 tak to asi odstavis na krajnicu rozdychat  

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK 

nech robi radost a popici kola
 nech robi radost a popici kola 
Nictofobic napísal:Zabudol si spomenúť, že som bol po štátniciach unavený jak kkt :) ale ak sa mám priznať tak som mal takú radosť s toho auta ( ty vieš, skoro takú jak ty) , že ponuke isť po neho som neodolal, rovnako ako prvej obhliadke... Po tech stránke sa toho naozaj nedá moc vytknúť, je pekné auto, ktoré ty premeníš na dokonalosť. Preto ti chcem zaželať - veľa km bez nehody, nech ti práca na aute ide od ruky a nech ti robí aspoň s polovice takú radosť ako mne moja daytona ( daytona je moj fetish a je to už chorétak preto ti bohato stačí aj polovičná radosť
)
PS: musím si začať zvykať, že v spätnom zrkadle nebudem vydavať len pekné e36ky hazarda, maikiho a majra ale už aj tú tvoju
PS2: chlapci nespomínajte, že jazdite za mnou preto lebo najpomalší člen kolony určuje tempo, lebo by inak nestíhal
PS3: Veľmi sa teším na naše spoločné jazdenie chlapci - veď vy viete ktorí ste to
PS4: 5x BMW e36 naháňajúcich sa po kope musí byť normálne pre ostatných šoférov v premávke zážitok vidieť :) predsa len keď ti spraví mišičku jedno bmw ked mu blokujes lavy pruh je tak normalne ale ked ta znici 5 taký za seboutak to asi odstavis na krajnicu rozdychat

inak Marko sa ponúkal, že príde pre mňa ale vedel som, že tam budeš chcieť byť
 inak Marko sa ponúkal, že príde pre mňa ale vedel som, že tam budeš chcieť byť  preto som ti volal
 preto som ti volal