... všetko o BMW ...
Nictofobic napísal:zasekava sa ti termostat?PS3: Veľmi sa teším na naše spoločné jazdenie chlapci - veď vy viete ktorí ste to![]()
Foxi318ti napísal:zavidim... hlavne tu komunitu ... ktora mne totalne chyba...Vsetkych Vas sledujem chalani... a drzim Vam palce...! Fakt ako rodina furt spolu ... buduci vikend idem cez BA normalne mam chut sa stretnut s Vami :) sice moje auto sa k vasim az tak nehrabe... ale uz startujem i ja s upravami :)
A Tebe adam... vela stastnych KM auto je pekne a bude krasne verim
Foxi318ti napísal:zavidim... hlavne tu komunitu ... ktora mne totalne chyba...
Foxi318ti napísal:no chalani... ono je to tak... zijem v cz idem za rodinou na vychod Spisska Nova Ves... planovana cesta s5 do cz je v nedelu ... kebyze ideme s frajerkou v sobotu, a zastavili sa za Vami nebolo by to urcite na par minut... a cestu na noc az na hranice cz s de ... sa mi nechce uz som to absolvoval minimalne 10krat... jedine ze prespime v aute alebo najdeme lacne ubytko
...
ADAM : dufam, ze sa nehnevas ze Ti tu zasieram Pribeh![]()
ale ja Vas chcem spoznat a vidiet konecne tie naj E36 na svk
slevin napísal:Mal som chvilu shortshift na mojom m-ku, no nevedel som si zvyknut na to v meste.
Radenie Bolo tak kratke ze rychlosti padali do dvoch centimetrov co je dost neprakticke kedze aj spojka bola klasicka s dlhym chodom :)
Ale kludne si totam daj, mozno si na to zvyknes.