Ahojte, kedže tu žiadam o rady ohľadom vozidla BMW, tak nechcem byť len skrytý pozorovateľ a predstavím Vám svoju E70. Po dlhom skúšaní rôznych značiek vozidiel som sa utvrdil v tom, že BMW je TOP!. Prvé vozidlo, čo som mal bola Škoda Favorit, neskôr Fabia Combi a potom začal ten fanatizmuz na BMW. Prvé Bávo bolo červené 320d (rv2002) v automate a odvtedy som sa od pohody automatu nedokázal odtrhnúť. Následovalo 530d (r.v.2004), s ktorým ma postihlo nešťastie a auto išlo na totalku. Skúšal som potom Audi modelom A4 Avant (2003) a neskôr A6 Avant (2006) ale napokon náklonnosť k značke BMW a skúsenosti ohľadom bezpečnosti ma nasmerovali na SUV BMW X5. Auto som doviezol z Nemecka, r.v. 2008, najazdené 99 000 km, po prvom majitelovi, ktorý sa vozil sám, maximálne mu niekto sekundoval na spolujazdcovom sedadle, nakoľko zadné sedačku sú ako nové. Pred kúpou som špekuloval najviac s výbavou, lebo som chcem nasledovné veci: komfortné sedačky, panoramatickú strechu a nezávislé kúrenie. Málo vozidiel bolo v ponuke s touto výbavou a preto som nakoniec od komfortných sedačiek upustil a "uspokojil" som sa so športovými. Navyše auto má okrem bežnej výbavy ako dvojzónová klíma, výhrievané sedačky aj vyhrievaný volant, vyhrievané zadné sedadlá, vzduchový podvozok, alebo napr. head-up display... Auto nemalo napríklad rozšírené blatníky, ktoré som dokupoval a dokupoval som aj LOGIC DVB-T Tuner, LED angel eyes LUX H8 a 20" disky Y spoke 214. Vo výrobe sú ešte výfuky od firmy Spider-tig a uvažujem nad Aero kitom... Pripájam teda foto mojho najlepšieho vozidla doteraz