... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:to je zaujímavé, môj motor po nastavení rozvodov a čerpadla doslova ožil pod 2000
luky2208 napísal:no ja som sa rypal v motori zistil som ze s tej kocky pri palivovom filtri je ta hadicka roztrhnuta a ani za svet neviem najst, kde treba druhy koniec zapijit. prosim o radu, dakujemDo 2000 ot hladký diesel, od 2000 prudký zaber turba = zle nastavené rozvody + predvstrek.Ale je tu aj možnosť že je vadný snimač tlaku turba je to ta malá kocočka pri palivovom filtri. roby to takto hlavne vtedy ked je v hadičke k nemu olej ! Diagnostika počas chodu motora napovie viac.
luky2208 napísal:Do 2000 ot hladký diesel, od 2000 prudký zaber turba = zle nastavené rozvody + predvstrek.Ale je tu aj možnosť že je vadný snimač tlaku turba je to ta malá kocočka pri palivovom filtri. roby to takto hlavne vtedy ked je v hadičke k nemu olej ! Diagnostika počas chodu motora napovie viac.
gaspixx napísal:Caute, a viete aky by mal byt spravny tlak pre kontrolu snimaca? trebars pri zatazeni na 3ke? Tiez by som to skusil zmerat, auto je este dost mrtve do 2k. A inak luky dakujem za tu opravu, motor uz neklepe, najazdil uz nejakych 2 tisic a pohodicka, aj spotreba sa ustalila. Uz sa teraz o to tds len starat :-)