mam E91 LCI, takze ich ako tak poznam

sportovych sedaciek sa neboj, nie su moc tvrde a ich dofukovanim si upravis posed do pohodlnosti. Jedine ze by si bol 150kg american, tak ta mozu mierne tlacit boky, ale beznemu europanovi je to OK.
Ako pisu chlani, vymenit volant za M-pakovy je drobnost a vyriesis to za cca 150EUR (pred casom som videl ponuku v CR na novy volant za 4000CZK, lae mozno sa da aj lacnejsie). Menit sedacky je tazsie.
celkovo, jasne ze treba vidiet obe auta nazivo a vsimnut si detaily (lak, nahulene v kabine a pod...) no u toho prveho jasne vyhrava vybava.
- ma natacacie bixenony , ten druhy len bixenon bez natacania (lebo vnutorne sosovky su cierne)
- servotronik (druhy pise len servolenkung, teda to servotronik asi nebude) otazne je ci ho chces, ja osobne som ho nechcel, podla mna zhorsuje kontakt s cestou.
- prve ma disky styling 283, na ktore sa davali pneu 225/50 R16 , druhe ma style 268 s 205/55 r16. Jasne ze ak chce clovek menit za 17-18", je to jedno...len subjektivne 283 su krajsie (priplatkove)
- prve ma komfortny pristup, otazne ci je to super (neodomykas klucom, ale ked sa priblizis k autu a potiahnes klucku, otvori sa samo) lebo zas auta s nim sa lahsie kradli. (ale tu sa bavime o profikoch kradnucich X6/X5 a nie zjazdene 320d)
- teraz som si vsimol ze jednotka nema "balik odkladacich priestorov", teda predne drziaky na napoje a ani zadne sietky na sedadlach. (drobnost, ale obcas zavazi)
takze, k dvojke by som odoporucal zohnat si viac info o vybave a uvazit, comu davas prednost. (samozrejme, overit si ze su v cca rovnakom stave... neburane) Ak prezijes bez sportovych sedaciek, tak tak ber jednotku, vybava za to stoji.
PS - este doplnim, vsimol som si ze obe su BJ2009. Mozno porozmyslat ci nenajst nejaku 2010 so 135kW (184ps), lebo tie uz mali aj Start-stop system. (na fotke interieru to zistis tak, ze dole pred radiacou pakou na policku tlacidiel je druhe zprava obsadene, tam sa ten system vypina)
PS2 - rozoznas aj tak, ze napis na tlacitku DTC bol nahradeny ikonkou auta v smyku (ESP).