zastavili ma, najprv ze bezna kontrola, fukat som samozrejme neodmietol, tak som automaticky nemusel, a potom spustil ze som nemal pasy... ano, nemal som

pasy nosim stale, no teraz som siel len 4 km z domu do firmy a dost som sa ponahlal, takze som na to zabudol alebo neviem co... videl som ze v aute sedi stary , a take ucho chalan ma tam buzeroval ze niesom zapnuty a ze si mam vystupit , to uz bolo jasne aka fuka

vystupil som sa a tipek ze no ste si vedomy bla bla, hovorim ze nie, teraz ste ma prinutili vystupit, aj ked neviem preco...takze pas som si dat dole musel... tak ostal trochu zaskoceny a skusil ze ci viem akou rychlostou som siel

na to ja uz som nevydrzal, tak hovorim hlasnejsie ze a vy to viete? ostal

, dal mi papiere a siel som dalej...
videl som ze to bol mlady tak som bol "husty" keby tam bol stary nasrany polda, asi by som radsej stiahol chvost, na vsetko prikyvol a opatrne vykluckvoal, s prislusnikmi sa mi hadat nechce :)
dobra skusenost, na prvom bawe 316i som si dal modre parkovacky

na kontrole dialnicnych znamok ma odstavil bokom a ze ci viem preco, tak hovorim ze nie, ale ze ci to bude na dlho, ci mam vypnut motor, ponahlam sa. tak mi to povedal ze modre neschvalene parkovacky bla bla.. nastastie som mal biele vo dverach , a ze sa mi vypalili tak som v aute nasiel len modre ze daco som tam musel dat

tak on ze nech to vymenim, lebo ze to nesmiem mat, tak ja ze nech to vysvetli, a povedal ze to preto, aby som neoslnoval oproti iducich modrym svetlom
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
ze WAT? a ze pokuta 20€, alebo odstranim zavadu na mieste, tak ale vravim ze mam len jednu bielu, a ze na ktoru stranu ich mam dat aby to bolo v poriadku

tak povedal ze na vodicovu ze tam sa auta stretaju... hm no ok, dal som tu jednu tam, hoci obe boli dobre

a ze na pumpe si kupim nove

tak ma pustili