... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:v polsku bola minule akcia na castrol 5w-40 ... za polovicu... necelych 20e za 4litre
minco napísal:
Tak to sa ti fajne podarilo
johnyfly1 napísal:ceny su ok ale plus posta a uz je cana drahsia :) osobny nakup je asi naj
johnyfly1 napísal:ceny su ok ale plus posta a uz je cana drahsia :) osobny nakup je asi naj
ice.blade napísal:original 1 liter BMW LL 5W-30 stoji cca 9€ a to sa zda moc? olejovy filter je centova polozka... to by som chcel vidiet za kolko pan potom tankuje... 10 eur a na tom "jazdi" tyzden?
palzo napísal:olejovy filter centova polozka ?
Kallon napísal:ano, treba setrit na tych spravnych veciach (olej, filtre a ostatne naplne) a vrazat peniaze do tuzingu
cretino napísal:
komentar jak hovado..
akoze ja nevidim nic zleho na tom ze sa informuje ohladne ceny olejov.. preco by sa nedalo usetrit na kupe toho isteho oleja z ineho zdroja ked je moznost? ak ti mam pravdu povedat, nesetrim na svojich autach - ale preco by som mal kupovat olej na pumpe kde stoji to iste balenie 20€ ked ho mozem mat za 8€? on nepisal ze chce lacnu znacku (smejd), ale ze chce "lacny a kvalitny" a to je trosku rozdiel, nemyslis?