ok, pozri, moj nazor:
mas 318d E91 - aky je o ne zaujem na ciernom trhu neviem, ale nepredpokladam ze si niekto v Bulharsku, alebo byvalej Juhoske necha doviezt kradnutu 318d. Ked uz, tak nejaky 6valec s riadne nabusenou vybavou, najlepsie v Mpakete. Aj taky zlodej, preco by riskoval rovnaku basu za auto, za ktore mu daju polovicu ako za 335i Coupe.
Zeder- nemusis ani polemizovat, do E91 sa neda dat (nastastie). O tom co si o nom myslim si mozes precitat tu:
announces/kradeze-bmw-na-slovensku-evidencia-t31733-75.htmlNa margo jeho nebezpecnosti, jeden pan sa mi raz ohanal nejakym ISO 9001 certifikatom

Kto vie co to je, smeje sa. Kto nie, naleti a mysli ze je to dolezite. ISO moze zaujimat len odberatela, ze firma sleduje standardy a ze ich vyrobny proces vzdy vyprodukuje rovnako (ne)kvalitny produkt. O jeho funkcii, bezpecnosti a funkcnosti to nehovori nic, len ze to dokazu vyrobit v rovnako kvalitnych seriach. Ked budu mat TUV a potvrdenie nejakou automobilkou o nezavadnosti, prosim... dovtedy no way. Moje kolena su mi cennejsie ako plechy.
Tajne vypinace, len tolko... mozes mat vypinanie palivoveho cerpadla, ci inych veci. Ale lopkar spusti diagnostiku a zisti co nefunguje a vie kde ma hladat. Ano, zdrzi ho to... ale len a par minut. Druha vec, poznal som slecnu co mala tajny vypinac cerpadla pod kozou okolo rucnej brzdy (BTW: vacsina ma tie tajne vypinace pri rucnej, alebo pri radiacej

) a pocas jazdy jej padlol nestastne telefon a vypol cerpadlo. Vyse 100na tachaci, zhasnuty motor, nefunkcne servo, brzdene zadne kolesa, brzdy viac netlakuju. Nastastie sa jej nic nestalo, lebo jej doslo co sa stalo a bolo to v lete na suchej ceste. Kto to chce skusit v zime ci za husteho dazda, prosim....

Moja rada, ten Imobilizer. Poznam dvoch, ktorym sa pokusili ukradnut E46, no vdaka imobilizeru s autom neodisli.