... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Lukynko
Autor témy
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Moja pomsta bezohladnym darebakom!!!

Pondelok, 16. Mája 2011, 20:07

Zdravim Vas!!
Aj vy mate pokrk bezohladnych vodicov ktory jazdia ako blazni?
Milujete ak sa za vami niekto tlaci potom vas obehne a naraz zaflekuje?
Aj vy si myslite ze staci vyskocit z auta a jeho z auta vytiahnut?
Tak sa zamyslime nad tym co v takom pripade? Pouzijete vulgarne gesto za 30Evri alebo budete riskovat obmedzovanie osobnej slobody a vytrznictvo na ulici? To uz necham na kazdom...ale ja, ja som sa rozhodol namontovat do auta nieco z coho sa aj policajt posere :D
Jedna sa trosku o dostatocne pracnu vecicku, a nie kazdemu to vojde pod kapotu.
Tu je recept:
1.VELKY PRIESTOR V MOTOROVOM PRIESTORE
2.Jimka ( tlakova nadoba)
3.EP-ventil
4.Tlakove trubky alebo hadice
5.Kompresor na 12V
6.instrument ktory je popisany na fotkach :)

Takze zohnal som si po znamych trubu zo zhoreneho pantaka...skade je ten pantak nepoviem.Truba je napojena na 4-8barov.Cize na jedno zatrubenie a konec.Potom treba zas doplnit vzduch.Podotykam, nejedna sa o trubku ktoru za 20E kupite v tuningovom obchode ale o poriadnu trubu.Ak s tym dakomu za prdelov zorves urcite mu to jedno cele nebude :)
U mna je to zatial len v stadiu zhanania schem, a spekulovania ako to tam namontovat.
Prílohy
P160511_18.220001.JPG
Tu by to malo byt niekde umiestnene...
P160511_18.220001.JPG (119.91 KiB) 2836 zobrazení

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Re: Moja pomsta bezohladnym darebakom!!!

Pondelok, 16. Mája 2011, 20:13

no dpc sa tu postim z teba :mrgreen: :mrgreen: len davaj potom pozor aby ti tu trubu niekto nestlacil ked budes robit nieco v motorovom prietore. :lol:

sache
Auto: 525 tds

Pondelok, 16. Mája 2011, 20:26

KONNI napísal:
no dpc sa tu postim z teba :mrgreen: :mrgreen: len davaj potom pozor aby ti tu trubu niekto nestlacil ked budes robit nieco v motorovom prietore. :lol:

uz vidim jak by sa vyzival keby som mu niesco robil s motorom

Romeo
Auto: BYD

Pondelok, 16. Mája 2011, 20:35

Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Lukynko
Autor témy

Pondelok, 16. Mája 2011, 20:53

Ach Romeo,Romeo... ja mam namysli nieco take- http://www.youtube.com/watch?v=sVtdagnn ... re=related --
OD 1:15min

Užívateľov profilový obrázok
PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30

Pondelok, 16. Mája 2011, 21:14

príjmy dobrú radu od nádoby po trúbu čím kratšie a čím hrubšie hadice a ventil s čo največšiou priepustnosťou uvidíš bude to stáť zato :mrgreen:

niesi jediní čo sa hraje na rušeň :-" a pozor na rušenie nočného kludu je to drahé
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 17. Mája 2011, 07:34

..pripadne si tam skus dat tu zvucku co bola na autach Family Frost (tie zlte Iveca co predavali pred par rokmi mrazene veci po uliciach) :mrgreen:

ale nie, zaujimavy napad - som zvedavy na realizaciu ako dopadne a drzim palce :thumbup:
F11 525d
E70 35d

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 17. Mája 2011, 07:38

Super prídavný chladič motora......Ja som rozmýšlal nad talianskym klaksonom,alebo električkovou trubou,keď pôjde a zatrubiš,tak sa otočí,že kde je električka a vyjebe sa do najbližšej role....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Dubak
Auto: X5 3.0d E53
Kraj: Žilinský

Utorok, 17. Mája 2011, 07:55

Lukynko napísal:
Zdravim Vas!!
Aj vy mate pokrk bezohladnych vodicov ktory jazdia ako blazni?
Milujete ak sa za vami niekto tlaci potom vas obehne a naraz zaflekuje?
Aj vy si myslite ze staci vyskocit z auta a jeho z auta vytiahnut?
Tak sa zamyslime nad tym co v takom pripade? Pouzijete vulgarne gesto za 30Evri alebo budete riskovat obmedzovanie osobnej slobody a vytrznictvo na ulici? To uz necham na kazdom...ale ja, ja som sa rozhodol namontovat do auta nieco z coho sa aj policajt posere :D
Jedna sa trosku o dostatocne pracnu vecicku, a nie kazdemu to vojde pod kapotu.
Tu je recept:
1.VELKY PRIESTOR V MOTOROVOM PRIESTORE
2.Jimka ( tlakova nadoba)
3.EP-ventil
4.Tlakove trubky alebo hadice
5.Kompresor na 12V
6.instrument ktory je popisany na fotkach :)

Takze zohnal som si po znamych trubu zo zhoreneho pantaka...skade je ten pantak nepoviem.Truba je napojena na 4-8barov.Cize na jedno zatrubenie a konec.Potom treba zas doplnit vzduch.Podotykam, nejedna sa o trubku ktoru za 20E kupite v tuningovom obchode ale o poriadnu trubu.Ak s tym dakomu za prdelov zorves urcite mu to jedno cele nebude :)
U mna je to zatial len v stadiu zhanania schem, a spekulovania ako to tam namontovat.

Staci ti jedna vec nato, neparkovat za jazdy na ceste, alebo sa len uhnut. Kazdy sa moze raz kvoli niecomu ponahlat, mu zatrubis za ritou sa zlakne, smyk, buracka, v horsom pripade to naparas do neho aj ty, a nech ma svedkov si vies kde.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 17. Mája 2011, 08:43

asi to nebolo myslené na tých čo sa ponáhľajú, tí nevadia ani mne, ale skôr na tých ktorý keď vidia že máš BMW tak sa so svojou posratou octaviou budú na teba lepiť na 10cm potom obehnú, zabrzdia pred tebou a budú ťa obmedzovať v plynulej jazde, na takých by som najradšej nosil v aute brokovnicu :twisted:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 17. Mája 2011, 08:52

jj poznam vcera som take parkrat zazil pri ceste KE-BB-TT-ZV-KE :D clovek ho obehne pred dedinou bo sa za nim taham kadetade potom je 70tka v dedine ta ma obehne bo tam moze ist rychlejsie a potom zase do kopca nevladze :D ta ho riesim zase.....

a potom jeden rumun na mitsu L200 ci co... obieham asi 120 a on sa vdrbe skoro bez blinkra tiez na obiehane ale asi tak 80tkou :D

ale nejak na klakson, niesom pribrzdim pockam kym sa kazdy jeden mantak premiestni, ja ho potom obehnem hocikde kde je to normalne... neplacem pri kazdom trulovi na ceste :P
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Bmw666
Auto: Tatra

Utorok, 17. Mája 2011, 10:50

secko je to pekne,len aby ti skrz klakson nekdo nespravil facelift na aute popripade na tvari..
Blbost je velký dar prírody. Robí človeka šťastným

Lukynko
Autor témy

Utorok, 17. Mája 2011, 11:01

Chlapec nad tou eletrickou som rozmyslal...ale kamarat mi nechce doniest.Hovedo!!

Dalsia vec...mate pravdu...obehne na octavii co mu vyfuky spod kufra trcia jak na vetreske ale je srac bo ta stlacil z cesty ty skoro na zastavke ludi pozabijas ale obehol ta....vyrobil BMW-cko.Mne sa to stalo na MB-cke pisal som o tom - pribehy-nasich-aut/ty-si-moja-prvaaaaaaaa-t43923.html

A ty moj krasny...ak na teba dakdo sahne v aute pripadne ti poskodzuje tvoj majetok (auto) legislativa ti povoluje zasahovat.Cize mozes spravit tri veci:
1, volas nasim najmilsim zelenym zabkam a povies- DObry den, idem si tak po ceste a vodic auta (uvedies typ,farbu,SPZ-tku, a smer ktorym ides) svojou bezohladnou jazdou ohrozil mna, a dalej ohrozuje ucastnikov cestnej premavky.--uz idu po nom, mam to overene
2, ak vyskoci z auta a robi husteho vyskocis z auta ty a spustis: Ty komu tykas smarkaty? Si nebol dlho na marodke? (z vreskom a vyskocit musis z auta - psychologicky efekt zaberie)
3, pouzijes poriadku trubu (eletricka, rusen, TITANIC)

Bmw666
Auto: Tatra

Utorok, 17. Mája 2011, 12:05

...a inac ostava aj 4moznost hned jak vystupis z auta z hukotom ta zarazi naspet do sedacky a nevsimnes si ani spz a ked nebudes viac jak 14dni pn nikto stoho nic nebude mat len tebe ostane zazitok..tie konfidentske reci nemam rad lebo ty si nikdy nepredbiehal auto bez toho aby si niekoho ohrozil ze ano..
Blbost je velký dar prírody. Robí človeka šťastným

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 17. Mája 2011, 12:58

Len tak doplnim, ak myslis ze ohrozovat a este si tomu chudakovi ukazal stredny prst ze co sa flaka 90tkou po obycajnej ceste tak je asi chyba v matrixe ze.
A pre tuto pripad s klaksonom je zaujmavy napad, chcem som ho kedysik ale vela roboty okolo. Mal som prihodu s vodicom navesovej supravy ( pre ostatnych tirakom :D ). Z nicoho nic mi vybehne, pri mojom stasti nic za mnou neslo, usetril teda 4s, super. Ja som musel dupnut na brzdy, oproti sa vyrutilo auto cize som ho nemohol obehnut. Tak som si pockal, chvilu trva kym tam ten kkt zaradi tych 12 az 16 stupnov co maju. Ked som bol na urovni vodica, zatrubil som nech sa uvedomi. Samozrejme namiesto gesta sorry som sa len dockal priatelskeho odtrubenia, asi ma pocastoval par vyrazmi svatych. Ale co nerieism, idem si svojich 90 po okreske a za 2 az 3 minutky co nevidim v spatnom, skoro tomu tahacu viem zratat mriezky na rebrovani jak ma rychlo dobehol. Super na povolenej 80ke si to sinul aspon 100kou. Co teraz? Nenecham sa vyprovokovat. S letargickym vyrazom v tvari a pomalostou vytiahnem z vacku telefon, spustim si fotoaparat, podam ho vedla sediacej osobe na prednej sedacke, nech mi odfoti SPZ. Na moje prekvapenie, a prekvapenie spolusediaceh osoby kabina tahaca klakla, a suprava sa odomna vzdialila na cca 50 az 80m. Ci som chcel ist 70 ci 90, stale si drzal andherny odstup. Co z toho vyplyva? Ak viete ako na druhych, snazte sa to robit legalne, bez problemov, a samozrejme aj voci tym, na ktorych mate, vyskakovat asi na holohlaveho bezkrkeho tipka v GL 500 s ciernymi sklami nebude to prave orechove. Inac GL na cestach :wink:
Nur Original ist Legal.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], hmm a 24 neregistrovaných