Konecne to dakto pochopil ten nadomnou...
BMW666 prajem ti...so srdca ti prajem byvat na miestach akych byvam ja.Ked vybehnes zo zakruty a vidis len biele hole zadky v noci a zatrubis a na ten truc este viacej sa rozsiria po ceste a mozes sa postavit na hlavu a nepravis s tym nic.A pojdes si pekne jak baca za skupinkov 20 ciernych oveciek po ceste 5km/h.Skus potom nieco spravit.Chcel by som ta vydiet jak by si startoval z auta von.Za 30sec by si ostal v slipoch sediet na asfalte z volantom v ruke.Cize beriem to aj tak trosku vies? Ale ked neveris odporucam ti miesta kde si to mozes vyskusat - Dobra vola, Krompachy(okr.Levoca?), Boliarov, Kecerovce(okr.Kosice), Banske, Petrovce, Vechec(okr Vranov nad Toplou) . . . Vrelo ti odporcam nocnu jazdu na kolbasove dni kludne sa stamat prejdi.A potom sa vrat SEM a povedz svoj nazor

ALE TEMA SA NAM ZVRTLA NA RIESENIE DOPRAVNEJ SITUACIE A TO BY MALA RIESIT DOPRAVNA POLICIA A NIE MY!!!
CIZE IDE O TO- MONTOVAT TO DO AUTA, HRAT SA NA RUSEN (niekto sa na party svojou hudbou v aute hra) A MY OSTATNY...aj obycajnu rybicku (nozik) mozes pouzit na to aby si to zatal niekomu pod rebra...cize podla mojho osobneho nazoru vsetko v ramci normy
VIDEO- su to magory...ktory sa bavia na tom ked dakto skace od toho.