... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Re: Moja pomsta bezohladnym darebakom!!!

Štvrtok, 1. Septembra 2011, 21:21

a ked už nepomáha trúba z lokomotívy tak zostáva paintball alebo airsoft :twisted:
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

Lukynko
Autor témy
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Re: Moja pomsta bezohladnym darebakom!!!

Štvrtok, 20. Októbra 2011, 18:21

Kedze to velmi papa vzduch, je to dobre len na efekt...Skusali sme tuto trubu na traktore a poviem vam ze je to problem zivit.
A to bol traktor!!! Jedno zatrubenie a vzduch nikaj.Osobne si myslim ze pouzitie tejto truby v premavke je mozne len z casu na cas.Urcite by som tym nenahradzoval normalnu trubu.Nechal by som si ju do zalohy pre pripad vaznejsej situacie.
Vela ohlasov bolo na bezpecnost,kto nema v hlave nepatry za volant.
Samozrejme ak arogantny vodic pred vami dela machra...a narokom vyriva do vas a neda si povedat mozete:
Bud spomalite a tvarite sa - Sak chod si chod, ponahlaj sa zubatej pod kosu...
Alebo budete sa s nim natahovat co moze mat za nasledok ako to vravej tuto kolega- "zarazi vas do sedacky"
Ak mate kuraz tak mozete vybehnut s auta...
Priapdne sa nam stalo pred cassom sli sme z lesa domov a mali sme sekery,nastastie nase aj jeho v aute tak chlapec to razom pochopil ze asi...asi by nebolo dobre pokusat osud.
V kazdom pripade...ak sa niekto pre to rozhodne pre takuto srandu nech porozmysla a zvazi si to.Ja som si to odskusal a zerie to vzduch poriadne...do auta to montovat budem najskor za rok ked sa mi podary pozhanat vsetky veci...prajem vam vsetkych vela stastnych km :)
A nezabudnite- vsetci na autach chodia.... to len MY JAZDIME :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných