... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:Nechcem to tu zasierat zbytocne..ale mam otazku. Predpokladam, ze je v kybly nejaky zhavic [alebo viac]. Ale ikona zhavenia sa nerozvecuje pri starte. Auto naskoci asi po 3 sec tocenia [na prvy krat] a potom asi 1,5 sec si "zakasle" [motor ide nepravidelne]; ale potom je uz vsetko ok. Robi to len rano [hlavne ked je zima vonku v noci jak hovado]. Teda moja otazka je, ci moze byt zly zhavic, ked pri starte neukaze ani ikonu zhavenia.
Doteraz auto startovalo uplne super, bez ohladu na vonkajsiu teplotu.
Kedze tu uz padlo, ze pokial je zly zhavic nefunguje ani poriadne cistenie DPF..urcite to dam vymenit. Ale aj tak zaujima ma Vas nazor. Dakujem.
voMacK napísal:Nechcem to tu zasierat zbytocne..ale mam otazku. Predpokladam, ze je v kybly nejaky zhavic [alebo viac]. Ale ikona zhavenia sa nerozvecuje pri starte. Auto naskoci asi po 3 sec tocenia [na prvy krat] a potom asi 1,5 sec si "zakasle" [motor ide nepravidelne]; ale potom je uz vsetko ok. Robi to len rano [hlavne ked je zima vonku v noci jak hovado]. Teda moja otazka je, ci moze byt zly zhavic, ked pri starte neukaze ani ikonu zhavenia.
Doteraz auto startovalo uplne super, bez ohladu na vonkajsiu teplotu.
Kedze tu uz padlo, ze pokial je zly zhavic nefunguje ani poriadne cistenie DPF..urcite to dam vymenit. Ale aj tak zaujima ma Vas nazor. Dakujem.
voMacK napísal:odomknem auto, ked som v dosahu, nastupim do neho tak do 10 sekund, vlozim "kluc" do zapalovania, rozsvietia sa kontrolky, zapnem si pas, pockam este sekundu a potom startujem. Teda od odomknutia centralu po start ubehne kludne aj 20 - 30 sekund.
voMacK napísal:na diagnostiku s tym zbytocne nechcem, vymenit 4 zhavice neni problem. Urobim to tak, ci tak...len ma zaujimalo prave to, ci moze byt vyrachany zhavic, aj ked sa nerozsvecuje ikona zhavenia na palubovke :)
valer750 napísal:mne moje auto takisto rano v mrazoch dlhsie toci a po naskoceni ma nepravidelny chod...avsak zhavice su podla diagnostiky ok....takze by som asi bezhlavo neriesil vymenu zhavicov,,,