... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Zemo napísal:Moje 320d tiez asi 2x spravilo ze rano nez naskocil motor tak 1-2 sekundy pokaslieval. Ale vzdy naskocil na prvykrat. Spravil to potom ked auto stalo minimalne 2 dni. V decembri bolo na kontrole servisnej a ziadne chyby diagnostika nevyhodila. Ale baterka, ze je na 86%. Takze je mozne ze to bude baterkou, teraz ma presne 4 roky tak asi bude treba pomaly vymenit.
Kallon napísal:
presne ako pises, 1-2 sekundy trosku "pokasle" pretoci "nasucho" ale vzdy chyti na 1-krata nezavisi to ani od teploty vonkajsej ale od toho kolko auto stoji bez jazdy
Zemo napísal:Moje 320d tiez asi 2x spravilo ze rano nez naskocil motor tak 1-2 sekundy pokaslieval. Ale vzdy naskocil na prvykrat. Spravil to potom ked auto stalo minimalne 2 dni. V decembri bolo na kontrole servisnej a ziadne chyby diagnostika nevyhodila. Ale baterka, ze je na 86%. Takze je mozne ze to bude baterkou, teraz ma presne 4 roky tak asi bude treba pomaly vymenit.
voMacK napísal:
tym "na prvy krat" myslite, ze sa len raz pretoci a uz naskoci, alebo ze proste staci raz stacit tlacitko start, par krat sa pretoci a potom ide.. ?? :)
millano napísal::D![]()
![]()
![]()
V piatok mi namontovali novu baterku v BMW / 80 Am /, nakodovali ju do systemu a uz auto štartuje bez problémov,žiadne pokašlanie a nič podobné. Takže u mňa to bola baterka,nestačil už ten prúd dostatočne nažhavit pri nižších teplotách.
Kallon napísal:
baterka sa musi kodovat do systemu![]()
![]()
to snad nie
![]()
![]()