... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Kallon napísal:mate niekto skusenost so sprejom na opravu defektu???
http://obchod.damoslovakia.sk/katalog/a ... iky-400ml/
zda sa mi to prilis jednoduche aby to zalepilo a este aj nafukalo pneumatiku! potom nepotrebujem sadu za 50€ aj s kompresorom ked staci aj tento sprejik za 10€![]()
![]()
dilong napísal:
Ja som to uz skusal. Ale nemali sme v aute kompresor. Dosli sme na najblizsiu benzinku a tam sme pouzili sprej. Pekne to zalepilo. Tekutina pri jazde sa odstredivou silou vytlacila cez dieru a tam stvrdla - Bolo potom vidiet, kde bol defekt. Je to super, akurat ak nahodou prides o disk, alebo ak pneumatiku niekde poriadne roztrhnes, tak ti tam sada na opravu defektu nepomoze.
Kallon napísal:
eeeee, trosku ti nerozumiem. so sprejom si len zalepil (lebo nedokazalo nafukat pneumatiku?) a potom na benzinke nafukal kompresorom? ci ako?
XX-TUNE napísal:Presne nad touto otazkou sa zamyslam. mam E91 na runflatoch ktore dojazdim tento rok a na buduci rok??????
4x runflat 17" = cca 500-600 euri alebo klasika 300-400euri
ale co potom ked dostanem defekt? spray? mal som moznost vyskusat ciastocne nafukalo koleso a zalepilo na pumpe som dofukal to by celkom slo ale ak mi roztrhne na kusku pneu? /ako minuly tyzden na firemnou aute?/ tak len rezerva pomohla. asi sa skusim pozriet pod dno kufru, pripadne vyhadzat nejake umele priehradk a pod. a kupim dojazdovku daaaku.