... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dumdum napísal:Caute som tu novy, chcel by som sa spytat a nechat si poradit. Doviezol som si bmw 320Cd E46 v M packete, s hudbou harman a kardon, ale vzhladom na to ze uz pred urcitym casom som si zakupil hudbu v hodnote okolo 3000 eur, chcem sa spytat ci budem musiet vytlmit cele auto alebo len urcite casti, a len tak medzi recou ... zadne sedadla sa v aute nenachadzaju .. na detaily sa prosim nepytajte..![]()
za odpovede a rady vopred Dakujem
dumdum napísal:No nechal som si doniest z ameriky zosilovac Kicker a taktiez aj subwoferovy reprak Kicker Solo Baric , dalej mam sadu Mac audio Olympic Gold a k nim zosik Phase, plus hybridny kapacitor Zealum, a radio Alpine 9887r, vsetka kabelaz ma zlate koncovky... auto pojde na DTM upravu do brnenskeho AC schniceru, klasika vykuchat a vystuzit, rezerva pojde prec ,mam gardex a prirucny kompresor, ... ale k hudbe .. neviem ci si mam dat vytlmit celu podlahu a kufor .. vzhladom na to ze od vyroby je v aute hudba Harman a Kardon myslim ze bmw robilo dodatocne tlmenie .. ci nie? .. a hudbu mam rad ked hra cisto aj pri zvysenej hlasitosti .. cistota je podla mna prvorada .. pretoze nic nenahradi pocit ked okolo vas sedi 200 clenny orchester ..
jararak napísal:pocul som hk v coupe aj v cabrio - cabrio je lepsie :)
ale ani mne nedava ta kombinacia vyznam, to ze je tam HK neznamena nic moc naviac pre tlmenie, su tam pouzite normalne repro oproti origo sustitkam.
myslis ze kicker je znacka ktoru chces? co viem su to repro ktore idu dost vazne po basse rovnako ako napr sluchadla koss ale mozno sa mylim. kebyze idem hore tak zvazujem morel alebo DLS.
birki napísal:ako kupit si bmw coupe v diesli a chciet tam mat 200 clenny orchestser.. ja som asi divny, ale nerozumiem tomu ak su komponenty za 3000e tak ich instalacia bude stat dalsich 2000e minimalne..