... všetko o BMW ...
mara019 napísal:moja laska
moje prasiatko s ciernou dierov v bruskuGrin
us ju mam skoro rok ked som ju kupovall bolo to preto lebo som driftoval s 328i cupe co teras aj lutujem :)) a mal som to auto aj na kazdi den a ked ma kamos dodo tukol pri drift treningu uvedomil som si ze to ce dve afta tak som teda hladal a nasiel E30 cupe rv88 zo zastavanim motorom 2,5vanos tak som siel do toho siel som do prahy teda kusok za nu ked som sa stretol s aftom na ocakavanie som bol skalamany kekdze v sprinte vihrala seria 328 ale aj tak som to kupilSmile) siel som dom testovacka s prahy do BA stale 200 a vidrzalo Smile) ale krutak tomu chybal citil som to na pretekoch aj drift ttreningoch tak som sa roshodol dat tam V8 a od ftedy sa stal zomna chudobny clovek heheheh zijem len pre moju triculu a vse co sa da do nej pcham hehe GrinDD
som sa roshodol dat tam V8 a od ftedy sa stal zomna chudobny clovek
vrabec771 napísal:tak hod fotecky,kua vsetci tam rvete v8.jebem na to idem cez zimu do V12![]()
![]()
vrabec771 napísal:tak hod fotecky,kua vsetci tam rvete v8.jebem na to idem cez zimu do V12![]()
![]()
cretino napísal:pocuj, pisal si mi pm len ich mas akosi bloknute ze ti neviem poslat odpoved..![]()
ErziE30 napísal:no a ty mas kde fotky sak nieco pofot nie neser sa s tim
Ev1L napísal:To na driftoch na tento rok snad nebude jazdit nic ine iba v8-čky???
dracik.bmw napísal:noo parada ticho zavzdim ten motor..![]()
![]()