... všetko o BMW ...
mara019 napísal:mno to je pravda ale dobre brsty su us o zdravi pri takom vikone racej pories daco ved tam daj s 330i 46 tie kupis za facku
a su take iszte velke ako M len niesu plavajuce
ErziE30 napísal:nie to netreba nieje to az taky vykon ako sa zda ja som mal postelovanu 3,5 mala z 0 na sto v 12% stupani 4,6sec a brzdy boli ok stacili
takze to potom poriesim ja nechcem menit roztec chcem 4x100 preto to neriesim keby som zohnal nieco rozumne na 300mm maju nejake ale stale to je drahe dolozim si a mam pekne krasne D2 poriadne
spider207 napísal:no brzdy by som nepodcenoval.. ako sa hovori - auto nie je problem rozbehnut, ale zastavit
dracik.bmw napísal:tak mne to beha v hlave strasne dlho ale to by uz nebolo auto do mesta keby taky motor narvem do E36...Uz len to ze chodim na mojom do meste je dost blbe..A nibrz ked to este vcul troska upravym...Ale V8 my bude stale behat po rozume..Mozno niekedy
..Tak drzim palce pri prestavbe nech vsetko dobre dopadne a uvidim auticko a teba na podiu
![]()
spider207 napísal:no brzdy by som nepodcenoval.. ako sa hovori - auto nie je problem rozbehnut, ale zastavit
cretino napísal:parada, nech ti to uz jazdi..
...inak, tu konzolu na hydraulicku rucku si zvaral ty?
mara019 napísal:
diks heheh jj to som sa pokusal zvarat heheh ale musim sa to asi naucit heheh :)))) ale neboj to vse ide nanovo to bolo este aby som stym dojazdil sezonu 2009mam vse nove
ErziE30 napísal:ten chladic je libovka ak to nieje tajomstvo co stal taky chladic?
len tak dalej nech sa dari drzim palce
mara019 napísal: