... všetko o BMW ...
mara019 napísal:
mno este nie este teras budem riesit zvody a pak us len vsetko nahadzem na afto a zacnem testovat dufam ze tak do mesiaca budem jazdit))) mno ja tam davam aj servo a kurenie nebudem mat a davam tam viskospojku a chladice aj na aolej aj na servo a celohlinik na vodu
a cislo na mna je 0902133385-Marko
ErziE30 napísal:no zvody to je veliky problem a kto ich bude robit AMA?
ja by som si dal k nim spravit v zime teraz som si spravil ja ale potom by som si to dal poriesit k nim no ale teraz nemam navyse nejake peniaze to je problem
mara019 napísal:
jj peniaze aj moj problem us pomali dosli:D mno nie AMA ale mam jedneho chalana co Stavia eva motory na mieru a on povedal ze ma cloveka co jemu roby vyfuky tak ze mi hi pozicia?:D tak dufam ze sa mu bude chiet
mara019 napísal:a 5 dierova rostec aj v predu aj v zadu len dufam ze zadny naprava s 318ti compakt mi sadne na tricku cela bo dakto tvrdi ze nie iny ze hej :) tak na to som zvedavi ale to bude as na koniec riesit
mara019 napísal:ved uvidim ked tak pozicam rad:D
vrabec771 napísal:tak hod fotecky,kua vsetci tam rvete v8.jebem na to idem cez zimu do V12![]()
![]()
ErziE30 napísal:ramena urcite to by slo ale skor ma zaujima ako si spravil tie predne ramena nechcel som to ohybat sa mi to zda fuserske ekby sa to malo ohnut
mara019 napísal::D
ErziE30 napísal:celkom dost no to sa ti lepsie oplati kupit brzdy D2 6 piestikove ako prerabka tohto s m3 tie vijdu na nejakych 25 tisic
mara019 napísal:
hm?? ja us mam brzdy doma kupil som za 250e kotuce aj platnicki len to tam nasrobujem :: :) nechapem co mas na mysli
mara019 napísal:mne tam neslo o brzdy mne tam slo hlavne o to mat v predu D2 tlmice s 36 a 5 dier lebo mam doma vela diskou s 36 a 46 vies brzdy bolu us len plus ked som riesil co tam dam :)) mna predok nevide vela naboje 40 e tlmice D2 som mal a us len ramena :) a riadenie s 36