Štvrtok, 18. Februára 2010, 21:03
Takze mam e39 2002 s kazetovym radiom a s malym displayom na nom.
Povodne som rozmyslal, ze to len vymenim za origo CD alebo dam iba CD menic ku kazetovemu, ale kedze cele radio je asi dost drahe (typujem ze treba obydve casti display a mechaniku) a CD menic by som na tom svojom s malym displayom nerozchodil nehovoriac este o potrebnej kabelazi, tak som sa rozhodol pre PC.
Ako som tak pozeral ceny DVD radii s velkou obrazovkou, PC sa mi vydi lepsia volba, a hlavne menej kabelaze.
Na palubovku namiesto radia by som dal 7" DOTYKOVY monitor k nemu vyrobil ramik a do kufra PC s zakladnym vykonom cize nic extra a samozrejme s SSD diskom kvoli otrasom. GPS nepotrebujem, staci mi MP3 a Filmy, popripade nieje problem aj TV a Internet. Takze ma to velke vyuzite. Od monitora by isiel iba VGA a USB kabel, ziadna klavesnica mys vsetko by sa ovladalo dotykovo.
Ale s touto volbou treba vyriesit 2 problemy:
1., Napajanie PC, kedze do elektroniky sa rozumiem, nemam problem s vyrobit vlastny zdroj pre PC, viem ktore piny maju aku voltaz a pod. Cize VYRIESENE
2., Pre repro v auto budu potrebne zosilnovace, kedze ziadny v aute uz nebude(radio) a PC to neutiahne. Preto neviem co by bolo lepsie, neake shit radio s aux. Alebo kupit/zostrojit zosilnovace cim by bola kvalita lepsia lebo by to bezalo ako 5.1 kino prip. 4.0 alebo 5.0 a tak.
Co si myslite o takej alternative, pripadne neake postrehy vylepsovaky a tak.
Hned sa do toho pustat nejdem s financnych dovodou, az o 1-2 mesiace. Predpokladam ze by ma to malo stat asi 250-300€. (ide hlavne o ten monitor, zvysok si viem pozhanat za dobre ceny)
Naposledy upravil/-a
lionlion v Nedeľa, 8. Augusta 2010, 09:44, upravené celkom 1 krát.